Ελλάδα

Συμπλοκή στην Ερωτοσπηλιά: Συνελήφθη ο 19χρονος που μαχαίρωσε τον 18χρονο – «Ήμουν σε άμυνα», είπε

«Μας επιτέθηκαν και οι 20», δήλωσε στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας πως του έσπασαν και το αυτοκίνητο

Συμπλοκή στην Ερωτοσπηλιά: Συνελήφθη ο 19χρονος που μαχαίρωσε τον 18χρονο – «Ήμουν σε άμυνα», είπε
Αρθρογράφος: Κώστας Μαρίνος
Από Κώστας Μαρίνος

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στον θώρακα δέχθηκε ένας 18χρονος, ο οποίος διασκέδαζε με την παρέα του στην παραλία Ερωτοσπηλιά στο Πόρτο Ράφτη, πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο άτυχος νεαρός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του.

Η απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πάρτι αποφοίτησης που είχαν οργανώσει οι μαθητές του 1ου και 2ου, Γενικού Λυκείου Μαρκοπούλου. Στην παραλία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρίσκονταν περίπου 300 νεαροί, μαθητές και εξωσχολικοί. Σε ένα σημείο της παραλίας ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ διαφορετικών ομάδων, όταν ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον Κ. Μ στη θωρακική χώρα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου. Η κατάστασή του θεωρήθηκε κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ «Κοργιαλένειο - Μπενάκειο» (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός) όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον διευθυντή της θωρακοχειρουργικής πτέρυγας.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 19χρονο που ευθύνεται για τον τραυματισμό του 20χρονου και όπως είπε στους αστυνομικούς «ήμουν στην Ερωτοσπηλιά μαζί με δύο φίλους μου και είδα ξαφνικά 20 άτομα να σπάνε το αυτοκίνητό μου. Για να αμυνθώ έβγαλα μαχαίρι».

Δείτε επίσης