Ελλάδα

Κηφισιά: Διάρρηξη με λεία μαμούθ σε εταιρεία - Πέταξαν από το παράθυρο το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν σε χρόνο...dt

Ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο με τον μικρό θησαυρό, το οποίο ήταν βιδωμένο στο πάτωμα, και το πέταξαν από το παράθυρο του 1ου ορόφου στο προαύλιο χώρο

Κηφισιά: Διάρρηξη με λεία μαμούθ σε εταιρεία - Πέταξαν από το παράθυρο το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν σε χρόνο...dt
Αρθρογράφος: Κώστας Μαρίνος
Από Κώστας Μαρίνος

Την απουσία αστυνομικών που περιπολούσαν στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Αττικής, εκμεταλλεύτηκαν μέλη συμμορίας, τρύπωσαν σε εταιρεία στη Κηφισιά, και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο , που περιείχε 150.000 ευρώ, 250 χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ.

Η χρυσή διάρρηξη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο πρόεδρος της εταιρείας κατήγγειλε την κλοπή με λεία <<μαμούθ >> στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Οι δράστες όπως έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας , μπήκαν στο κτίριο, από ανασφάλιστο παράθυρο στην πίσω πλευρά.

Ερεύνησαν τα γραφεία βρήκαν 1.000 ευρώ και στη συνέχεια ανέβηκαν στο λογιστήριο. Ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο με τον μικρό θησαυρό, το οποίο ήταν βιδωμένο στο πάτωμα και το πέταξαν από το παράθυρο του 1ου ορόφου στο προαύλιο χώρο.

Προσπάθησαν να κλέψουν και το μεγάλο χρηματοκιβώτιο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι κλέφτες φόρτωσαν το μικρό χρηματοκιβώτιο σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Το πρωί το προσωπικό αντιλήφθηκε την κλοπή, και ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Ο 65χρονος πρόεδρος της εταιρείας , κατέθεσε μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και δήλωσε ότι το χρηματοκιβώτιο περιείχε 150.000 ευρώ, 250 χρυσές λίρες, ρολόγια και κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ. Το οπτικό υλικό με τις κινήσεις των δραστών εξετάζεται από αναλυτές της αστυνομίας. Κλιμάκιο της Σήμανσης, ερεύνησε τα σημεία που έπιασαν οι <<κυνηγοί>> χρηματοκιβωτίων, για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Δείτε επίσης