Ελλάδα

Μ. Μανουσάκης: Έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»

Η δημόσια έκκληση του γνωστού σκηνοθέτη

Μ. Μανουσάκης: Έκλεψαν το  φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι.

Το καστ της σειράς βρίσκεται στην Ξάνθη για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς και περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι έκλεψαν το φορτηγό με όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα μεγάλο πλήγμα και απηύθυνε έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

«Στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό, για να μην πω καταστροφικό… Είναι πολύ μεγάλο πλήγμα», είπε αρχικά στην «Ώρα Ελλάδος».

Παράλληλα, έδωσε τα στοιχεία του οχήματος, ώστε αν κάποιος γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις Αρχές. Πρόκειται για ένα λευκό φορτηγό, στο οποίο αναγράφεται στο εμπρός μέρος «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω μέρος «Καμπόσος Μεταφορές». Η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447.

«Θα συντελεστούν δράματα»
Με αφορμή την επιστροφή της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε τις προηγούμενες ημέρες για τον δεύτερο κύκλο και έδωσε ένα μικρό spoiler για όσα θα δούμε.

«Ο δεύτερος κύκλος, η συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» ξεκινά από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Δηλαδή 19 Μαΐου του 1919, όπου ο Κεμάλ εκφωνεί τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο στη Σαμσούντα και ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού», ανέφερε στην «Ώρα Ελλάδος».

«Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στα ελληνικά τεκτενόμενα, όπως ο διχασμός και η διεθνής πολιτική, που θα τα βιώσουμε μέσα από το πετσί των ηρώων μας. Θα δούμε πως η πολιτική σημαίνει ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους και θα περάσουμε στην καταστροφή της Σμύρνης μέχρι το 1923 στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτά τα τέσσερα τραγικά χρόνια για τον ελληνισμό», συμπλήρωσε.

«Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένας συγκλονιστικός χώρος που έχουμε μετατρέψει σε μια αγορά εποχής. Εδώ πέρα θα συντελεστούν δράματα, ευτυχείς και τραγικές στιγμές με τον Όμηρο Πουλάκη και την Αναστασία Παντούση», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε επίσης