Ελλάδα

Εύβοια:Στα χέρια των αρχών 63χρονος για εμπρησμούς στο Αλιβέρι - Ομολόγησε ότι έβαλε 4 φωτιές

Αστυνομικοί του Αλιβερίου τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση και τον εντόπισαν να αγοράζει γκαζάκια από κατάστημα της περιοχής

Εύβοια:Στα χέρια των αρχών 63χρονος  για εμπρησμούς στο Αλιβέρι - Ομολόγησε ότι έβαλε 4 φωτιές
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένας 63χρονος άνδρας, φέρεται ως ύποπτος για εμπρησμούς στο Αλιβέρι Ευβοίας και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

ο άνδρας, κατά την διάρκεια της προανάκρισης από τους αστυνομικούς ομολόγησε πως εκείνος έβαλε και τις τέσσερις πυρκαγιές στο δήμο Κύμης Αλιβερίου, σύμφωνα με το evima.gr,

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου ξέσπασαν τέσσερις φωτιές, οι οποίες έσβησαν πολύ σύντομα χάρη στην άμεση επέμβαση πυροσβεστών, εθελοντών και εργαζόμενων του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Σύμφωνα με το eviathema.gr κάτοικοι είδαν εμπρηστή που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα να βάζει φωτιές στην περιοχή και αφού τον υπέδειξαν στις αρχές συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, η ημέρα ξεκίνησε άσχημα για τους πυροσβέστες σήμερα το πρωί στο δήμο Κύμης Αλιβερίου όταν ξέσπασαν τεσσερις φωτιές σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του δήμου. Λίγο πριν στο χωριό Βέλος, στο χωριό Άγιος Λουκάς, στην Χωματερή της Κύμης και στο χωριό Οριό της δημοτικής ενότητας Αυλώνος..

Ευτυχώς ο συντονισμός πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πολιτικής προστασίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου και εθελοντικών ομάδων ήταν πετυχημένος με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστούν άμεσα όλες οι πυρκαγιές στο ξεκίνημά τους , ενώ αν επεκτείνονταν δεν θα μπορούσαν να κατασβεστούν εύκολα.

Οι εργαζόμενοι τους εργοταξίου Αυλωναρίου ανέστειλαν τις άδειές τους και προσέτρεξαν με τα οχήματα του δήμου στις δυο από τις τέσσερις πυρκαγιές ενώ εθελοντές και πυροσβέστες κάλυψαν τα υπόλοιπα σημεία.

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη από το Αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου άνδρας περίπου 63 ετών ο οποίος έβαζε φωτιές και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πρόκειται για τον Γ.Ν που πριν 10 ημέρες είχε συλληφθεί από την αστυνομία πάλι για εμπρησμό στάλθηκε σε ψυχιατρική κλινική και με εντολή εισαγγελέα σε δέκα μέρες αφέθηκε ελεύθερος, όπως υποστηρίζει η τοπική ιστοσελίδα,

Αστυνομικοί του Αλιβερίου τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση και τον εντόπισαν να αγοράζει γκαζάκια από κατάστημα της περιοχής.

Κάτοικοι τον είδαν σήμερα να περιφέρεται με ένα μηχανάκι και να προσπαθεί να βάλει φωτιά..Ειδοποίησαν την αστυνομία και τον υπέδειξαν ως υπαίτιο πυρκαγιάς λέγοντας ότι τον είδαν την ώρα που την έβαζε.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου προκειμένου να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας

Δείτε επίσης