Ελλάδα

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: «Σκουπίδια» οι ισχυρισμοί ότι ο Τζακ προσπάθησε να βγάλει selfie, και ότι παραβίασε το πρωτόκολλο, λέει η αδελφή του

Η Νταίζη Φέντον περνά στην αντεπίθεση και τονίζει πως ο αδελφός της ήταν «προσεκτικός και επιφυλακτικός»

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: «Σκουπίδια»  οι ισχυρισμοί ότι ο Τζακ προσπάθησε να βγάλει selfie, και ότι παραβίασε το πρωτόκολλο, λέει η αδελφή του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Αυτή ήταν η πρώτη βόλτα του Τζακ με ελικόπτερο. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο προσεκτικός και επιφυλακτικός, αν μη τι άλλο, ήταν. Όλα τα υπόλοιπα, ότι δηλαδή γύρισε πίσω στο ελικόπτερο και ότι παραβίασε το πρωτόκολλο, είναι σκουπίδια. Γιατί; Γιατί δεν υπήρχαν πρωτόκολλα. Ποτέ δεν τους είπαν τι να κάνουν και τι όχι»

Τα παραπάνω ανέφερε η αδελφή του Jack Fenton (Τζακ Φέντον), Daisy, η οποία είναι κατηγορηματική σχετικά με την προσοχή που έδειξε ο 22χρονος κατά την αποβίβασή του από το ελικόπτερο στα Σπάτα.

Η Νταίζη Φέντον χαρακτήρισε «σκουπίδια» και τους ισχυρισμούς ότι ο Τζάκ Φέντον πήγε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου προκειμένου να βγάλει μία selfie.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Τζακ Φέντον βρήκε φρικτό θάνατο όταν πλησίασε το πίσω μέρος του ελικοπτέρου Bell 407 ενώ ο κινητήρας του ήταν ακόμη ενεργοποιημένος, στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Η αδελφή του νεαρού, συντετριμμένη, περνά στην αντεπίθεση και μιλώντας στην Daily Mail τόνισε πως ο αδελφός της ήταν «προσεκτικός και επιφυλακτικός» και υποστήριξε ότι δεν είχε ενημερωθεί σωστά από τον πιλότο ή το πλήρωμα εδάφους, που συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Χαρακτηριστικά είπε: «Αυτή ήταν η πρώτη βόλτα του Τζακ με ελικόπτερο. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο προσεκτικός και επιφυλακτικός, αν μη τι άλλο, ήταν. Όλα τα υπόλοιπα, ότι δηλαδή γύρισε πίσω στο ελικόπτερο και ότι παραβίασε το πρωτόκολλο, είναι σκουπίδια. Γιατί; Γιατί δεν υπήρχαν πρωτόκολλα. Ποτέ δεν τους είπαν τι να κάνουν και τι όχι»,

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως «κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι τον οδήγησε πίσω (σ.σ. προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου). Ίσως ξέχασε κάτι. Αλλά ο ισχυρισμός ότι επέστρεψε για να βγάλει μια selfie είναι σκουπίδια. Είναι ψέμα».

Η 20χρονη τόνισε ότι ο «ο Τζακ δεν ήταν κάποιο πλούσιο, αντιπαθητικό παιδί. Ήταν καλεσμένος σε αυτές τις διακοπές. Ήταν η πρώτη του βόλτα με ελικόπτερο».

Όπως ανέφερε οι γονείς της και άλλα μέλη της οικογένειάς της ήταν όλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στο ελικόπτερο που ακολουθούσε τον Τζακ επέβαινε ο πατέρας ενός από τους φίλους του.

«Απλώς περιμένουμε τα λείψανά του να επιστραφούν. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτό» κατέληξε η αδελφή του αδικοχαμένου 22χρονου.

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

ΤΖΑΚ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ_ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

Δείτε επίσης