Ελλάδα

Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από Πακιστανούς

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της

Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από Πακιστανούς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την απόλυτη φρίκη βίωσε μια κοπέλα 23χρονών στο νησί της Σερίφου, όταν δυο Πακιστανοί την άρπαξαν από κατάστημα στην περιοχή Λιβάδι και αφού την έσυραν σε απόμερη παραλία τη βίασαν.

Η κοπέλα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Σερίφου και κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε, δίνοντας λεπτομερή περιγραφή για το προφίλ των δύο βιαστών της. Στη Σέριφο έχει σημάνει συναγερμός με τις αρχές να το «χτενίζουν» απο ακρη σε άκρη προκειμένου να εντοπίσουν τους δυο «δράκους της παραλίας» πριν ξαναχτυπήσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου μεταξύ 04:00- 04:30. Η κοπέλα διασκέδασε στην παραλία Λιβάδι. Ξαφνικά και χωρίς να θυμάται κάτω από ποιες συνθήκες (οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της για κάμψουν τις αντιστάσεις της), οι δυο άνδρες την αρπαξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας.

Την πέταξαν στην άμμο, ο ένας έπεσε πάνω της κρατώντας της τα χερια την ίδια ώρα που ο δεύτερος, την ανάγκασε σε στοματικο σεξ και παρά φύσει συνουσια και βιασμό. Στο τέλος, την άφησαν ημιλιπόθυμη και εξαφανίστηκαν. Πλέον οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Μόλις συνήλθε η κοπέλα μετέβη στην Αστυνομία και έδωσε τε χαρακτηριστικά των βιαστών της. Όπως ειπε προκειται είτε για Πακιστανούς, είτε για υπηκόους Μπαγκλαντές ηλικίας γύρω στα 30. Ο ένας ηταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος επίσης μετριου αναστηματος, λεπτος και αξύριστος.

Δείτε επίσης