Ελλάδα

Σέρρες: Το ψυγείο τον βρήκε στην καρωτίδα

Ανατριχιαστικές περιγραφές για τον θανάτου του 26χρονου μέσα στο ασανσέρ, προσπαθώντας να μεταφέρει ένα ψυγείο

Σέρρες: Το ψυγείο τον βρήκε στην καρωτίδα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον τραγικό θάνατο του 26χρονου φοιτητή στις Σέρρες, μέσα σε ανελκυστήρα, το βράδυ του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός φοιτητής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα. Από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το ψυγείο τον βρήκε στην καρωτίδα
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 26χρονος βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης σε άλλο διαμέρισμα. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, γύρω στις 12:30, επιχείρησε να μπει στο μικρό ασανσέρ, το οποίο δεν είχε εσωτερική-προστατευτική πόρτα.

Το ψυγείο φράκαρε σε ένα σημείο με αποτέλεσμα να τον «βρει» στην καρωτίδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το ασανσέρ άρχισε να κατεβαίνει, το ψυγείο σήκωσε ψηλά τον άτυχο φοιτητή.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Είχε καταγωγή από την Χρυσούπολη Καβάλας, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν και ως διανομέας.

Δείτε επίσης