Ελλάδα

Ρέθυμνο: «Έφυγε και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες... Θόλωσα» - Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο γυναικοκτόνος

Θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης για την άγρια δολοφονία της συζύγου του, που του ζήτησε να χωρίσουν κι εκείνος την έσφαξε

Ρέθυμνο: «Έφυγε και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες... Θόλωσα» - Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο γυναικοκτόνος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, πέρασε τη Δευτέρα το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνης, ο δράστης του άγριου φονικού με θύμα την 56χρονη Γεωργία.

Στο Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί συγγενείς του δράστη που και εκείνοι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που τους βρήκε.

Το πιάτο και η απουσία των 16 ημερών

Πληροφορίες του cretapost.gr, αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος στη μία ώρα που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο.

Εκείνος θόλωσε και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα», φέρεται να είπε.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε μετά το γάμο του παιδιού τους, εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Ο 60χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, ενώ βρίσκονταν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ρεθύμνου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο εισαγγελέας Ρεθύμνου άσκησε σε βάρος του κατηγορούμενου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Τρεις μαχαιριές στο λαιμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό.

Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου παραμένει μουδιασμένη από την νέα δολοφονία που σημειώθηκε την Κυριακή με θύμα την 56χρονη Γεωργία.

Χαμογελαστοί και αγαπητοί σε όλους δράστης και θύμα

Πληροφορίες του cretapost.gr, αναφέρουν πως λίγες ημέρες πριν, δράστης και θύμα είχαν παντρέψει το ένα από τα τρία παιδιά τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Πελάτισσες και φίλες της άτυχης Γεωργίας έχουν αφήσει λίγα λουλούδια στην είσοδο του κομμωτηρίου της και ένα κεράκι να σιγοκαίει…

Τα πράγματα φαίνεται όμως να ξέφυγαν τα τελευταία 24ωρα όταν η 56χρονη αποφάσισε να χωρίσει από τον σύζυγό της εξαιτίας του ότι την ζήλευε.

Το πρωί της Κυριακής, η άτυχη Γεωργία ανέφερε την πρόθεσή της να πάρουν διαζύγιο. Έτσι ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς με τον 60χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της 56χρονης.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ_ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-ΔΡΑΣΤΗ

ΡΕΘΥΜΝΟ_ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ_ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ2

Δείτε επίσης