Ελλάδα

Περιστέρι: Πάλεψε με τον φονιά της για να σωθεί - Έτσι σκότωσε τη 17χρονη ο δράστης

Δολοφονία με ασφυκτικό θάνατο έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της νεαρής κοπέλας - Η στιγμή που μητέρα και αδερφή αντικρίζουν το ανατριχιαστικό θέαμα - Άφαντος ο σύντροφος της, ήταν μαζί δέκα μήνες κι είχαν έντονους καβγάδες

Περιστέρι: Πάλεψε με τον φονιά της για να σωθεί - Έτσι σκότωσε τη 17χρονη ο δράστης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την τρίτη γυναικοκτονία μέσα σε δύο 24ωρα μετρά η χώρα μας, με την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης 17χρονης στο Περιστέρι να δείχνει εγκληματική ενέργεια και μάλιστα με τις Αρχές να αναζητούν ως βασικό ύποπτο τον 22χρονο σύντροφό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η κοπέλα βρήκε ασφυκτικό θάνατο, με τον φονιά να της κλείνει τη μύτη και το στόμα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το νεαρό κορίτσι βρήκαν νεκρό η μητέρα και η αδερφή της.

Αντίκρυσαν το φρικιαστικό θέαμα, με το κορίτσι νεκρό στο κρεβάτι του, ημίγυμνο, με τη φόρμα της κατεβασμένη, κι αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η 17χρονη έχει μώλωπες σε όλο της το κορμί και πως φέρει νυχιές στο αριστερό της μάγουλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμή, για να σώσει τη ζωή της.

Δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ώρες

Η μητέρα της 17χρονης έφυγε στις 4 το απόγευμα χθες από το σπίτι για να πάρει στο κατάστημα που εργάζεται ένα τυροπιτάδικο. Στις 5 το απόγευμα κάλεσε η 16χρονη, μικρότερη κόρη της οικογένειας την 17χρονη Νικολέτα στο κινητό της και δεν απάντησε. Μετά τις 8 με 9 το βράδυ και ενώ προσπαθούσαν μητέρα και κόρη να επικοινωνήσουν με την 17χρονη Νικολέτα χωρίς επιτυχία, υπήρξε έντονη ανησυχία και η μικρότερη αδελφή μαζί με τον σύντροφο της μητέρας (Σύριος στην καταγωγή) πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Άφαντος ο 22χρονος σύντροφός της

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Vradini.gr, ο 22χρονος βρήκε προσωρινό καταφύγιο σε σπίτι φίλων του, πακιστανικής καταγωγής, στους οποίους και δήλωσε πως θα επιχειρήσει να φύγει από τη χώρα.

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Vradini.gr, η μητέρα ήταν αντίθετη με τη σχέση της κόρης της με τον 22χρονο.

Τί αποκαλύπτει φίλη της

Σύμφωνα με όσα είπε φίλη της 17χρονης στους δημοσιογράφους, τους τελευταίους μήνες η κοπέλα είχε σχέση με έναν μεγαλύτερης ηλικίας Πακιστανό άντρα, ο οποίος διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της με άλλα άτομα.

Μάλιστα, τα μεσάνυχτα ο σύντροφός της πήγε στο σπίτι όπου έμενε ο ίδιος μαζί με άλλα άτομα, έβαλε σε έναν σάκο ρούχα και είπε ότι φεύγει. Έκτοτε αναζητείται…

Η σχέση με τον μεγαλύτερο άντρα

«Ήταν φίλη μου, κάναμε παρέα ένα διάστημα» δήλωσε ένα νεαρό κορίτσι στην κάμερα για το 17χρονο θύμα. Την είδε για τελευταία φορά προχθές, όπως είπε. «Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη».

Δεν της είχε αναφέρει προβλήματα στη σχέση της με τον σύντροφό της. «Ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, είναι από το Πακιστάν».

Είχαν σχέση 10 μήνες

Η 17χρονη διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό με τον 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος μάλιστα είχε και κλειδιά του σπιτιού. Η 17χρονη είχε φέρει τον σύντροφό της να μείνουν μαζί στο σπίτι, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της μητέρας της. Οι τσακωμοί και οι καβγάδες μεταξύ του νεαρού ζευγαριού ήταν συχνές σύμφωνα με πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι η ικογένεια της 17χρονης είναι Ρομά και έχουν καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Δείτε επίσης