Ελλάδα

Κηφισιά: Στα ίχνη του δράστη που άρπαξε τσάντα με 107.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία

Ο δράστης με τηλεχειριστήριο μπλόκαρε το κλείδωμα του τζιπ και όταν ο 64χρονος επιχειρηματίας απομακρύνθηκε από το όχημα, άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και αφαίρεσε το σακίδιο πλάτης με τα χρήματα

Κηφισιά: Στα ίχνη του δράστη που άρπαξε τσάντα με 107.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία
Αρθρογράφος: Κώστας Μαρίνος
Από Κώστας Μαρίνος

Στα ίχνη του κακοποιού που άρπαξε από το αυτοκίνητο επιχειρηματία στην Κηφισιά τσάντα με 107.000 ευρώ βρίσκεται η αστυνομία.

Ο δράστης με τηλεχειριστήριο μπλόκαρε το κλείδωμα του τζιπ και όταν ο 64χρονος επιχειρηματίας απομακρύνθηκε από το όχημα, άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και αφαίρεσε το σακίδιο πλάτης με τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, το θύμα στάθμευσε το αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Χαρίλαου Τρικούπη και Πατριάρχου Γρηγορίου. Ο δράστης που καιροφυλακτούσε σε μικρή απόσταση, όταν είδε τον επιχειρηματία να απομακρύνεται, άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και έκλεψε την τσάντα πλάτης με τις 107.000 ευρώ, και εξαφανίστηκε.

Ο 64χρονος μετά από μισή περίπου ώρα που τελείωσε τις δουλειές του, επέστρεψε στο τζιπ και διαπίστωσε ότι έλειπε η τσάντα με το μεγάλο χρηματικό ποσό. Αμέσως τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και στο σημείο αρχικά έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ, που κατέγραψαν το συμβάν.

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας κατήγγειλε την κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, που ερευνά την υπόθεση.

Δείτε επίσης