Ελλάδα

Περιστέρι: Η απόφαση της 17χρονης που ίσως εξόργισε τον δράστη

Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τον 20χρονο σύντροφο της 17χρονης

Περιστέρι:   Η απόφαση της 17χρονης που ίσως εξόργισε τον δράστη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο 20χρονος σύντροφος της 17χρονης, που βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο στο σπίτι της στο Περιστέρι, ήταν το πρόσωπο που αναζητούν οι αρχές από την πρώτη στιγμή για να μπει τέλος στο θρίλερ με το θάνατό της.

Ο αλλοδαπός σύντροφός της, κοπέλας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και κλειδί του σπιτιού της, εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία της.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο 20χρονος φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το χρόνο μέχρι να αποκαλυφθεί το έγκλημα, για να εξαφανιστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για το έγκλημα ίσως να αποτέλεσε η απόφαση της 17χρονης να βάλει τέλος στη σχέση της με τον 20χρονο.

Το ζευγάρι άλλωστε, που ήταν μαζί περίπου 10 μήνες, είχε έντονους καβγάδες σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Οι ίδιες πηγές λένε ότι η κοπέλα σκόπευε να χωρίσει.

Μία από τις φίλες της άτυχης 17χρονης πήγε το απόγευμα στο σπίτι της και είπε στους δημοσιογράφους ότι ήταν ένας «άδικος θάνατος για την κοπέλα».

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία, αν η 17χρονη ανακοίνωσε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να τον εξόργισε.

Δείτε επίσης