Ελλάδα

Ζάκυνθος: Αμετανόητος ο συζυγοκτόνος μετά το φονικό - Ήθελε να βεβαιωθεί πως την... αποτελείωσε

Αμετανόητος και προκλητικός ο δολοφόνος της 40χρονης γυναίκας - Τηλεφώνησε στον γιο του για να τον ρωτήσει, «αν ζει ή αν πέθανε» η μητέρα του, ύστερα από τις φονικές μαχαιριές του

Ζάκυνθος: Αμετανόητος ο συζυγοκτόνος μετά το φονικό - Ήθελε να βεβαιωθεί πως την... αποτελείωσε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν του αρκούσε το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε, ήθελε να βεβαιωθεί πως την... αποτελείωσε. Ο συζυγοκτόνος της Ζακύνθου μετά τη δολοφονία της συζύγου του, τηλεφώνησε στο γιο του να τον ρωτήσει αν η μάνα του ζει ή αν πέθανε.

Ο Μανώλης Μπεκιράι, ο γιος της 40 χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Ζάκυνθο, συγκλόνισε με τις δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο, όπου πήγε να δει πώς θα αντιδρούσε ο πατέρας του, ένας πατέρας σύμφωνα με τον οποίο έπινε και χτύπαγε τη μητέρα του, η οποία έκανε δυο δουλειές για να τα φέρει βόλτα, συντηρώντας το σπίτι, ακόμα και τον ίδιο τον άνανδρο φονιά της.

Ο 19χρονος γιος της οικογένειας, μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και στις δηλώσεις του, σόκαρε εκ νέου. Ο πατέρας του, μετά το φονικό, όπως είπε ο νεαρός, τον πήρε τηλέφωνο, και τον ρώτησε αν η μάνα του ζει ή αν πέθανε. Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του συζυγοκτόνου υπήρξε ένταση. Αστυνομικοί επέλεξαν να τον βάλουν στο Μέγαρο από πλαϊνή πόρτα. Έτσι όσοι είχαν συγκεντρωθεί εκεί, κάποιοι γείτονες, γυναίκες με πλακάτ κατά της γυναικοκτονίας, αλλά και ο γιος του, δεν τον είδαν. Ο Μανώλης αντέδρασε. Τα έβαλε με τους αστυνομικούς: «Ηθελα να τον δω. Δεν θα έκανα κάτι, ήθελα να τον δω. Να τον κοιτάξω στα μάτια και να του πω ότι η 8χρονη αδελφή μου, έκλαιγε χθες και μου ζητούσε τη μάνα μας».

Ο 19χρονος μίλησε για όσα βίωναν στο σπίτι στο Τσιλιβί: «Η μάνα μου φοβόταν. Έκανε δύο δουλειές για να ζει τα παιδιά της, αλλά και εκείνον. Ο πατέρας μου ξόδευε όλα του τα χρήματα. Τσακωνόντουσαν συχνά. Και εγώ και ο αδελφός μου είχαμε παρέμβει πολλές φορές. Ακόμη και χτυπώντας τον για να φύγει. Αλλά αυτός εκεί. Ακόμη και όταν πριν από ένα μήνα του έκανε μήνυση, εκείνος παρακάλεσε να γυρίσει πίσω. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος και υπήρξαν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει την μάνα μου. Ομως εκείνος ήρθε και την παρακάλεσε να μείνει σπίτι μέχρι να βρει άλλο χώρο. Και η μάνα μου σκεπτόμενη εμάς και φοβούμενη το δέχτηκε. Παρά το ξύλο που είχε φάει από τα χέρια του».

Ο ίδιος περιέγραψε τι έγινε τη μέρα της δολοφονίας της μητέρας του. «Ήρθε σπίτι μεθυσμένος, Εγώ έλειπα. Χτύπησε τη μάνα μου πολύ. Η μάνα μου πήγε στην Αστυνομία και του έκανε πάλι μήνυση. Και οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε. Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να την φέρει σπίτι. Να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει. Την άφησαν αβοήθητη. Και ο πατέρας μου την βρήκε να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού και την σκότωσε».

Το έγκλημα στο Τσιλιβί εξακολουθεί και συγκλονίζει. Η κηδεία της Ελεονώρας θα γίνει στην Αλβανία.

Δείτε επίσης