Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της μηνύει τον γιατρό της Τζωρτζίνας για τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ

Η μήνυση αφορά τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Ηλιάδη πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της μηνύει τον γιατρό της Τζωρτζίνας για τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών μετέβησαν σήμερα Τετάρτη λίγο πριν τις 11:00 το πρωί η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών θυγατέρων της Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη.

Οι δύο γυναίκες κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μήνυση κατά του Ανδρέα Ηλιάδη, διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Πατρών και γιατρού της Τζωρτζίνας, για τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την 9χρονη, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Βασικός ισχυρισμός της οικογένειας της 33χρονης ήδη προφυλακισμένης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος. «Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω».

Σύμφωνα με το pelop.gr κατά του κ. Ηλιάδη, μέσω της μήνυσης που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας, στρέφονται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

Βάλλομαι από τα ΜΜΕ υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί πως η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά και τις νέες διώξεις εις βάρος της για τη ανθρωποκτονία από πρόθεση και των άλλων δύο παιδιών της, νιώθει σύμφωνα με τον δικηγόρο της αδικημένη.

«Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνας της, όπως εκείνη βγαίνει από τα ΜΜΕ».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα παιδιά της, βίωσε την απώλειά τους και τώρα έρχεται στη θέση της κατηγορούμενης για τον ίδιο τον θάνατό τους.

Δείτε επίσης