Ελλάδα

Περιστέρι: Ο δολοφόνος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια - Τι έδειξε η νεκροψία στο άψυχο σώμα της 17χρονης Νικολέτας

Μαρτυρικό θάνατο είχε η νεαρή Νικολέτα - Ο φονιάς της έκλεισε τη μύτη και το στόμα - Χρησιμοποίησε και πανάκι - Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου της

Περιστέρι: Ο δολοφόνος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια - Τι έδειξε η νεκροψία στο άψυχο σώμα της 17χρονης Νικολέτας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μαρτυρικό θάνατο είχε η 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι . Ο δολοφόνος χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια του και ένα μικρό κομμάτι υφάσματος, προκειμένου να κόψει το νήμα της ζωής της ανήλικης μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.

Και όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία τα φονικά χέρια ανήκαν στον Σάνι τον Πακιστανό, τον 20χρονο σύντροφο της Νικολέτας για τον εντοπισμό του οποίου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του.

Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί χέρι του της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Στο σώμα τηε κοπέλας εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Ετοιμάζεται να παραδοθεί ο 20χρονος - Προσπαθεί να έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο

Στο μεταξύ, ομοεθνείς από το περιβάλλον του Σάνι, έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, προκειμένου ο νεαρός να παραδοθεί στις διωκτικές αρχές.

Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν έχει ακόμη δει τον Πακιστανό, για τον οποίο οι δικοί του λένε ότι από χθες έχει «λουφάξει» κάπου στα βόρεια προάστια.

Αυτό, δε, που φέρεται ότι θα ισχυριστεί, είναι ότι είχε ένα άγριο επεισόδιο με την ανήλικη κοπέλα και το έγκλημα το διέπραξε εν βρασμώ ψυχής.

Δείτε επίσης