Ελλάδα

Πάτρα: Τι απαντά ο γιατρός της Τζωρτζίνας για τη μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα», είπε, μεταξύ άλλων, ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης

Πάτρα: Τι απαντά ο γιατρός της Τζωρτζίνας για τη μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο διευθυντής της ΜΕΘ «Παίδων» του Νοσοκομείου Πατρών και γιατρός της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, Ανδρέας Ηλιάδης, δίνει την απάντησή του στη μήνυση που κατέθεσε την Τετάρτη σε βάρος του η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης αναφέρει ότι έκανε το καθήκον του και κράτησε στη ζωή τη Τζωρτζίνα:

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ»,είπε χαρακτηριστικά.

Η μήνυση φαίνεται πως κατατέθηκε μετά τις δηλώσεις του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Από την πλευρά της, η οικογένεια τηςΡούλας Πισπιρίγκου, δηλαδή η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της που κατέθεσαν από κοινού τη μήνυση ισχυρίζονται πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει μήνυση κατά του γιατρού της κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Δείτε επίσης