Ελλάδα

Περιστέρι: Τη ζήλευε παθολογικά και την απειλούσε - Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του 22χρονου Πακιστανού με τη Νικολέτα

«Μιλάει» το κινητό της 17χρονης - Ο 22χρονος της έστελνε απειλητικά μηνύματα αφότου του ζήτησε να δώσει τα κλειδιά και να φύγει - «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» ξεσπά η αδερφή της

Περιστέρι: Τη ζήλευε παθολογικά και την απειλούσε - Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του 22χρονου Πακιστανού με τη Νικολέτα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο «φως» έρχεται το προφίλ του 22χρονου Πακιστανού συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, που αναζητείται από τις Αρχές από την ημέρα της αποκάλυψης της άγριας δολοφονίας της νεαρής κοπέλας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι, ως ο βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος που φέρεται να έχει φυγαδευτεί στα βόρεια προάστια, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε εμπλακεί και σε συμπλοκή με ομάδα Ρομά, όπου είχε τραυματιστεί με μαχαίρι.

Οι Αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι όπου έγινε η δολοφονία για να ταυτοποιήσουν πλήρως τον δράστη, ενώ τον αναζητούν σε λιμάνια, αεροδρόμια και μεθοριακούς σταθμούς.

Μάλιστα, μιλώντας χθες Τετάρτη στον ΣΚΑΪ, ένας πρώην εργοδότης του είπε σοκαρισμένος: «Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχωβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν. Έφυγε από την δουλειά πριν λίγες μέρες καθώς δεν έκανε για αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος ζήλευε παθολογικά τη 17χρονη, η οποία προκάλεσε την έντονη οργή μόλις του ζήτησε να χωρίσουν, με τις Αρχές να εκτιμούν πως ίσως αυτή ήταν και η αιτία που όπλισε το χέρι του συντρόφου της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον 22χρονο, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μάλιστα, τα μηνύματα αυτά φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

«Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω»

Την ίδια ώρα, η αδελφή της Νικολέτας «ξεσπά», μιλώντας στο star.gr, στέλνοντας ένα μήνυμα στον νούμερο ένα ύποπτο δολοφόνο της αδελφής της, λίγες ώρες πριν την αποχαιρετήσει για πάντα.

«Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα σε βρω. Έτσι όπως σκότωσες την αδελφή μου που την έπνιξες, έτσι θα σε σκοτώσω κι εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Για να πάρω δικαιοσύνη για τη ψυχή της καρδούλας μου» είπε.

Το νεαρό κορίτσι πέρασε χθες από το σπίτι στο Περιστέρι, μάζεψε κάποια πράγματα και έφυγε από εκεί χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, η μητέρα της 17χρονης ξέσπασε για τον ύποπτο, λέγοντας: «Το κοριτσάκι μου ήταν και είναι ένας άγγελος και αυτό το κάθαρμα θα το πληρώσει».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αφορμή και για αυτή τη γυναικοκτονία, αποτέλεσε το γεγονός πως το θύμα ζήτησε από τον δράστη να χωρίσουν, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να έχουν βρεθεί απειλητικά μηνύματα στο κινητό της άτυχης 17χρονης.

Δείτε επίσης