Ελλάδα

Αιγάλεω: Άκαρπη έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι για τη σύλληψη του 22χρονου Πακιστανού

Ο νεαρός Πακιστανός που αναζητείται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας δεν έχει βρεθεί ακόμα

Αιγάλεω:  Άκαρπη έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι για τη σύλληψη του 22χρονου Πακιστανού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ράγισαν καρδιές σήμερα στην κηδεία της 17χρονης Νικολέας που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Η ζωή της Νικολέτας ήταν σύντομη αλλά το δράμα που έκρυβε ήταν μεγάλο. Σε ηλικία 11 ετών η Νικολέτα κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρεις άνδρες .στην Ημαθία με το κοινωνικό στίγμα να αναγκάζει τη μητέρα και την αδελφή της να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Σήμερα, φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν το άτυχο κορίτσι στην τελευταία του κατοικία.

Άκαρπη έφοδος για τη σύλληψη του Σανι.

Ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία αναζητείται ο 20χρονος Πακιστανός Σάνι με τον οποίο η Νικολέτα είχε δεσμό.

Η ΕΡΤ κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από έφοδο των αστυνομικών για τη σύλληψη του βασικού υπόπτου, o οποίος όμως δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν για να εντοπίσουν τον 20χρονο από τα χέρια του οποίου φέρεται να βρήκε ασφυκτικό θάνατο η άτυχη Νικολέτα. Ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας θεωρείται από την αστυνομία νούμερο ένα ύποπτος.

Πληροφορίες της ΕΡΤ, αναφέρουν πριν από λίγες ώρες αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Αιγάλεω σε σπίτι όπου ζουν Πακιστανοί χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, για τρίτη μέρα οι αστυνομικοί αναζητούν μαρτυρίες, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης ενώ κάνουν φύλο και φτερό ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος για πιθανά απειλητικά μηνύματα.

Οι αμυχές και οι μώλωπες σε χέρια και σώμα μαρτυρούν τον βίαιο θάνατο που βρήκε η άτυχη κοπέλα η οποία φαίνεται να έδωσε μάχη για τη ζωή της.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία κλείνοντας της το στόμα και την μύτη.

Δείτε επίσης