Ελλάδα

Περιστέρι: Ετοιμάζεται να παραδοθεί ο Πακιστανός σύντροφος της Νικολέτας - Ήρθε σε επαφή με δικηγόρο

Ο 21χρονος Πακιστανός σύντροφός της άτυχης 17χρονης, που κρύβεται και αναζητείται από την ημέρα του φονικού, αναμένεται να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Περιστέρι: Ετοιμάζεται να παραδοθεί ο Πακιστανός σύντροφος της Νικολέτας - Ήρθε σε επαφή με δικηγόρο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 21χρονος Πακιστανός σύντροφός της που κρύβεται και αναζητείται από την ημέρα του φονικού, ετοιμάζεται να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 21χρονο, ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης και δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα ο ίδιος να παραδοθεί, ως ο νούμερο ένας ύποπτος του εγκλήματος.

Τώρα αναμένεται η δική του επικοινωνία με το δικηγόρο, έτσι ώστε στη συνέχεια να μεταβεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να παραδοθεί στις αρχές.

Θεωρούσε τη Νικολέτα «κτήμα» του - Το προφίλ του 22χρονου και το αιματηρό επεισόδιο τα Χριστούγεννα

Νέα στοιχεία σχετικά με το προφίλ του 21χρονου Πακιστανού έρχονται στο προσκήνιο, ανάμεσα σε αυτά και η εμπλοκή του σε ένα αιματηρό επεισόδιο την περίοδο των Χριστουγέννων, με τη 17χρονη μάλιστα να τον στηρίζει ενώπιον των Αρχών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Τους δέκα μήνες όπου η άτυχη κοπέλα διατηρούσε δεσμό με τον νεαρό, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί και έντονοι. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος για την απόφαση της 17χρονης να τερματίσει τη σχέση της με τον καταζητούμενο. Όπως αναφέρουν κύκλοι από το περιβάλλον τους, ο ίδιος τη ζήλευε παθολογικά και τη θεωρούσε «κτήμα» του.

Μάλιστα, από την ανάσυρση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας προκύπτει ότι η ανήλικη είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες και την ημέρα της δολοφονίας μπαράζ απειλητικών μηνυμάτων από τον 21χρονο.

Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε μάλιστα να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και διαφωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσά τους. Καταθέτουν επίσης πως η ζήλεια του φερόμενου δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους, αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους τσακωμούς και καυγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

«Μου σκότωσε το παιδί, μου πήρε την ψυχή»

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης. Μιλώντας για την τραγική απώλεια της κόρης της, υποστήριξε ότι το κορίτσι δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της και αποκάλυψε ότι πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέττας ανέφερε ότι «δεν καβγαδίζανε» και πρόσθεσε ότι «ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο».

Συνεχίζοντας, δεν έκρυψε την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Δείτε επίσης