Ελλάδα

Φυγόποινος απατεώνας ζούσε… χλιδάτα στη Γλυφάδα

Εκκρεμούσαν σε βάρος του ποινές κάθειρξης 18 ετών - Ζούσε σε πολυτελή κατοικία και χρησιμοποιούσε ακριβά αυτοκίνητα με οδηγούς

 Φυγόποινος απατεώνας ζούσε… χλιδάτα στη Γλυφάδα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένας 57χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή της Γλυφάδας από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 57χρονος εμφανιζόταν ως κάτοικος Πειραιά, ωστόσο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε πολυτελή κατοικία που είχε νοικιάσει στη Γλυφάδα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 57χρονος για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε πολυτελή οχήματα με οδηγούς.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και της απάτης σε βάρος τρίτων προσώπων με συνολική ποινή κάθειρξης δεκαοκτώ (18) ετών, ενώ από τις παράνομες δραστηριότητές του φέρεται να αποκόμισε περιουσιακό όφελος άνω των -240.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αναμένεται να πάρει το δρόμο για τις φυλακές Λάρισας προκειμένου να εκτίσει τις ποινές που του έχουν επιβληθεί

Δείτε επίσης