Ελλάδα

Απαγωγή και βιασμό καταγγέλλει η 45χρονη που εξαφανίστηκε από τα Κ. Πατήσια - Πώς κατάφερε να διαφύγει

Έφυγε για να πάει για δουλειά και δεν επέστρεψε - Βρέθηκε στη Σαρωνίδα - Κάλεσε η ίδια την αστυνομία λέγοντας ότι ξέφυγε από τους απαγωγείς, που τη βίασαν επανειλημμένα

Απαγωγή και βιασμό καταγγέλλει η 45χρονη που εξαφανίστηκε από τα Κ. Πατήσια - Πώς κατάφερε να διαφύγει
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα ίχνη της Αγγελικής – Ειρήνης Καπετανάκη είχαν χαθεί από τις 25 Ιουλίου 2022 στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια. Η 45χρονη γυναίκα βρέθηκε στην Σαρωνίδα και, όπως έγινε γνωστό, η ίδια κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε ότι την απήγαγαν και τη βίασαν.

Συγκεκριμένα, η 45χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου το πρωί της 25ης Ιουλίου 2022, όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο διοικητής υπηρεσίας του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης μιλώντας στο Star.gr ανέφερε πως η 45χρονη ειδοποίησε η ίδια τις αρχές να έρθουν να την πάρουν από τη Σαρωνίδα. Φέρεται να κατάφερε να το σκάσει από τους απαγωγείς της.

«Χτες το μεσημέρι, περίπου στις 3:30 η ώρα η άμεση δράση δέχτηκε τηλεφώνημα και ήταν μία γυναίκα που δήλωσε πως ήταν σε κατάσταση απαγωγής. Ενεργοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία. Είπε πως βρίσκεται στην περιοχή της Σαρωνίδας και όταν πήγαν εκεί βρήκαν την κοπέλα η οποία τους είπε ότι ήταν θύμα απαγωγής από τις 25 Ιουλίου το πρωί που πήγαινε στη δουλειά της.

Οι απαγωγείς την μετέφεραν στη Σαρωνίδα όπου τη βίασαν επανειλημμένα. Κατάφερε να ξεφύγει, κάλεσε το 100 και η περιπέτεια λήγει εκεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από ότι γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον πατέρα της στο σπίτι προκειμένου να ηρεμήσει» είπε ο κ. Κουρούκλης και πρόσθεσε: «Περιμένουμε ο πατέρας να πάει σήμερα στην Ασφάλεια προκειμένου να δηλώσει την ανεύρεση της κόρης του. […] Από ότι είπε το έσκασε, κατάφερε να διαφύγει».

Ο κ. Κουρουκλής έκανε λόγο για «πρωτοφανές περιστατικό. Να απαχθεί γυναίκα εννιά η ώρα το πρωί καθώς πήγαινε στη δουλειά της, να μεταφερθεί σε ερημική περιοχή προκειμένου να βιαστεί επανειλημμένα.»

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

Δείτε επίσης