Ελλάδα

Δολοφονία στο Περιστέρι: «Μήλο της έριδας» ανάμεσα σε γιαγιά και μητέρα η Νικολέτα και τα αδέλφια της

Τον Οκτώβριο του 2021 το Α.Τ. Αιγάλεω ανέθεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» να επιστρέψει η Νικολέτα και η αδελφή της στο σπίτι της γιαγιάς

Δολοφονία στο Περιστέρι: «Μήλο της έριδας» ανάμεσα σε γιαγιά και μητέρα η Νικολέτα και τα αδέλφια της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη Δυτική Αττική επικεντρώνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον εντοπισμό του νεαρού συντρόφου της Νικολέτας, ο οποίος φέρεται ως βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 17χρονης, την περασμένη Δευτέρα μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στο Περιστέρι.

Για τον εντοπισμό του 21χρονου Σάνι, που... εξαφανίστηκε από το βράδυ της Δευτέρας οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ χθες Πέμπτη πραγματοποιήθηκε έφοδος σε σπίτι στην περιοχή του Αιγάλεω, που φαίνεται ότι σχετίζεται με τον νεαρό Πακιστανό, η οποία απέβη άκαρπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός φέρεται αποφασισμένος να παραδοθεί στις αρχές.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 21χρονο ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να τον υπερασπιστεί.Οι ίδιοι διαβεβαίωσαν τον δικηγόρο ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε την πρόθεση να παραδοθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός δεν έχει διαφύγει από την Αθήνα, ενώ από το περιβάλλον του μεταφέρουν την πρόθεσή του να ομολογήσει την πράξη του.

Ο νεαρός, σε μία προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του, έχει εξαφανιστεί από τα social media.

Ο εφιάλτης της Νικολέτας

Για τη Νικολέτα ο επίλογος μιας σύντομης αλλά βίαιης ζωής γράφητκε την περασμένη Δευτέρα, όταν ο δολοφόνος της την έπνιξε. μέσα στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης.

Η Νικολέτα και τα αδέλφια της φέρονται να έγιναν μήλο της έριδος ανάμεσα σε συγγενείς, παραμένοντας σε όλη τους τη ζωή εκτεθειμένα σε φρικτές συνθήκες διαβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, στις 30 Ιουνίου 2016 και όταν η Νικολέτα ήταν μόλις 11 ετών, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε ότι ο τότε σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε το μικρό κορίτσι.

Αφαιρέθηκε η επιμέλεια και των τεσσάρων παιδιών από την μητέρα και αυτά έμειναν με την γιαγιά τους στην Ημαθία.

Τον Οκτώβριο του 2021 η Νικολέτα και η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της βρέθηκαν και πάλι στην Αθήνα με την μητέρα τους.

Η γιαγιά τους ενημέρωσε στις 4 Οκτωβρίου 2021 την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αιγάλεω και στις 19 Οκτωβρίου 2021 το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω ανέθεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» να αποσπάσουν τα παιδιά από το σπίτι της μητέρας και να φροντίσουν για την επιστροφή τους στην γιαγιά που είχε την επιμέλειά τους.

Τελικά, στις 21 Οκτωβρίου 2021 τα παιδιά παραδόθηκαν στο ΑΤ Βέροιας.

Η 17χρονη, βρέθηκε και πάλι στο Περιστέρι, στο σπίτι της μητέρας της στο πλαίσιο μιας νόμιμης και συνήθους διαδικασίας επανένωσης της οικογένειας. Εκεί δολοφονήθηκε άγρια.

Δείτε επίσης