Ελλάδα

Περιστέρι: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Πακιστανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας

Νέα προθεσμία για το πρωϊ της Τρίτης ζήτησε ο 22χρονος Πακιστανός - Τί δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας

Περιστέρι: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Πακιστανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος οδηγήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, μέσω του δικηγόρου του ζήτησε περισσότερο χρόνο, ώστε να μελετήσει τη δικογραφία και να ετοιμάσει την απολογία του.

Έτσι, θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της 25ης ανακρίτριας αύριο.

Την ίδια ώρα, παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης, μέσω του δικηγόρου του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου. Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος ανέφερε ότι αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι ένα μεγάλο γιατί.

Η δήλωση του δικηγόρου της οικογένεια της 17χρονης, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου

«Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή της Νικολέττας, της 17χρονης που δεν πρόλαβε να ζήσει καθόλου χαρές της ζωής, αλλά μόνο τις λύπες από 11 χρόνων που είχε τις περιπέτειες στην προσωπική της ζωή. Ο αντίδικος που είναι αυτεπάγγελτος δικηγόρος ζήτησε να λάβει προθεσμία εκτός της πρώτης η οποία ελήφθη πριν δυο ημέρες για την αυριανή μέρα προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του. Πιστεύω ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία θα δείξει ότι η ποινή είναι πρώτον η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Νικολέττα.

Το κλίμα στην οικογένεια της άτυχης Νικολέττας είναι πολύ βαρύ, είναι ένας τεράστιος πόνος και από την πλευρά του πατέρα και από την πλευρά της μητέρας. Η σύλληψη του είναι μια σταγόνα παρηγοριάς γι' αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελαν να έρθουν και να συναντήσουν τον δολοφόνο της κόρης τους δεν ήταν όμως εφικτό. Η οργή του πατέρα είναι τεράστια και θα ήθελε να τον συναντήσει και είχε αυτή την πρόθεση, όπως και της μητέρας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλα τρία παιδιά και πρέπει να σταθούν στα πόδια τους για να μπορέσουν να τα μεγαλώσουν. Ο θυμός τους, η τεράστια οργή τους γι αυτό τον άνθρωπο και ένα μεγάλο γιατί συνοδεύει τις σκέψεις τους καθημερινά».

Δείτε επίσης