Ελλάδα

Ξυλοδαρμός 17χρονου στην Αγία Παρασκευή: Τον χτύπαγαν με λαστιχένιο σφυρί και κλομπ για λίγα χρήματα

Σοκάρουν οι περιγραφές του ανήλικου. Με πρόσωπο πρησμένο, να φτύνει αίμα τον είδε πατέρας του μετά την επίθεση

Ξυλοδαρμός 17χρονου στην Αγία Παρασκευή: Τον χτύπαγαν με λαστιχένιο σφυρί και κλομπ για λίγα χρήματα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένας 17χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Αγία Παρασκευή περιγράφει πως του επιτέθηκαν συνομίληκοί του για να του αρπάξουν πέντε ευρώ.

Τα όσα αναφέρει προκαλούν σοκ για βιαιότητα με την οποία τον αντιμετώπισαν ανήλικοι δράστες, οι οποίοι τον παράτησαν αιμόφυρτο.

Για την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκε το 17χρονο θύμα μιλά ο πατέρας του, ο οποίος εύχεται κανένας να μην ζήσει κάτι ανάλογο.

Ο μαθητής, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε: «Ήμουν με δύο φίλους μου και πηγαίναμε στην πλατεία, σταμάτησε μπροστά μας ένα αμάξι, οι φίλοι μου πρόλαβαν να φύγουνε, αυτοί πιάσανε εμένα και άρχισαν να με βαράνε».

Τον χτύπαγαν με λαστιχένιο σφυρί και κλομπ

Ο πατέρας του ανήλικου με τη σειρά του αναφέρεται σε όσα έζησε όταν τον ενημέρωσαν ότι ο γιος του χρειάζεται βοήθεια:

«Πρησμένο το πρόσωπό του και έφτυνε αίμα. Κανένας να μη το ζήσει. Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του» τόνισε και πρόσθεσε: «Είχαν ένα σφυρί λαστιχένιο και ένα κλομπ. Όλα τα χτυπήματα ήταν από το θώρακα και πάνω. Είχε λιποθυμήσει, του μίλαγαν και δεν θυμότανε».

Οι δράστες ξυλοκοπούσαν άγρια το αγόρι μπροστά σε κόσμο και όταν αντιλήφθηκαν ότι περαστικοί έχουν καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους με σκοπό να τις δώσουν στην αστυνομία, τότε εκείνοι τις ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Τον ανήλικο γλίτωσε από τα χέρια των ληστών ένας πολίτης που βρισκόταν στο σημείο μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του. Ο άνθρωπος αυτός άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν το θύμα, όπως λένε οι πληροφορίες.

Την υπόθεση εξιχνίασαν γρήγορα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι συνέλαβαν δύο 17χρονους και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.

Δείτε επίσης