Ελλάδα

ΣΣκιάθος: Στις φυλακές Γρεβενών ο πυροσβέστης που τον κατήγγειλε η σύντροφός του για παιδική πορνογραφία

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά η πρώην πλέον σύντροφός του, που βρήκε τη φωτογραφία της ανήλικης κόρης της στο κινητό του, ζητά την τιμωρία του

ΣΣκιάθος: Στις φυλακές Γρεβενών ο πυροσβέστης που τον κατήγγειλε η σύντροφός του για παιδική πορνογραφία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στις φυλακές Γρεβενών θα μεταχθεί τις επόμενες ημέρες ο υποπυραγός, που ήταν υποδιοικητής ΠΣ στον Αρεολιμένα Σκιάθου, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για κατηγορίες σχετικές με παιδική πορνογραφία.

«Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και παρά το αρχικό σοκ της σύλληψης του παραμένει ψύχραιμος», λέει για τον εντολέα της η συνήγορος υπεράσπισης του, Πένυ Μαρκοπούλου.

Ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση, αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδονται και αρκέστηκε να παραδεχτεί ότι είναι εθισμένος στο ιντερνετικό σεξ

Προς το παρόν κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σκιάθου ενώ, μετά την απόφαση για προφυλάκισή του, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών.

Η δικηγόρος του συλληφθέντα, Πένυ Μαρκοπούλου, μιλώντας στο grtimes.gr ξεκαθαρίζει

«Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες και μετά από το αρχικό σοκ της σύλληψης παραμένει ψύχραιμος, παρά τη δημοσίευση χονδροειδών ανακριβειών και μυθευμάτων που δεν ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο της δικογραφίας. Αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας από τις αρμόδιες Αρχές, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του».

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι τον 39χρονο αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος είχε καταγγείλει η πρώην πλέον σύντροφός του, καθώς αντιλήφθηκε ότι φωτογραφία επίμαχων σημείων της μιας από τις δύο ανήλικες κόρες της ήταν στο κινητό του.

Όταν η γυναίκα του ζήτησε εξηγήσεις, το πρωί που επέστρεψε στο σπίτι που έμεναν μαζί, εκείνος ήταν μεθυσμένος και δεν ήταν σε θέση να της απαντήσει.

Η πρώην σύντροφός του κατηγορούμενου και ο πρώην σύζυγός της, γονείς των δύο κοριτσιών, 10 και 12 ετών σήμερα, δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός και ζητούν την τιμωρία του, όπως ανέφερε ο δικηγόρος τους κ. Κοκκίνης.

Δείτε επίσης