Ελλάδα

Χανιά: Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ 18χρονος ύστερα από σοβαρό τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε σύνθετη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα

Χανιά: Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ 18χρονος ύστερα από σοβαρό τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

;Ένας 18χρονος από τα Χανιά, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ .

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοιχίο, ενώ κινείτο στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου στην περιοχή του Δαράτσου Νέας Κυδωνίας.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Γιώργος Μπέας, δήλωσε στο Creta24.gr ;ότι ο νεαρός υποβλήθηκε σε σύνθετη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με τον κ. Μπέα ο 18χρονος δεν έχει ευτυχώς υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων απηύθυνε έκκληση στους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου.

«Δεν οδηγούμε όταν πίνουμε. Σεβόμαστε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας, την οικογένειά μας και τον εαυτό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης