Ελλάδα

Βόλος: «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες» - Απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του με κατσαβίδι

Τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της έζησε μια 26χρονη μητέρα όταν ο 36χρονος σύντροφός της την απείλησε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Βόλος: «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες» -  Απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του με κατσαβίδι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο, όπου μία γυναίκα είδε τη ζωή της να απειλείται και μάλιστα μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού της.

Ο σύντροφός της την κυνηγούσε για να την σκοτώσει με ένα κατσαβίδι στο χέρι λέγοντάς της ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (7/8) στον Βόλο, όταν ο 36χρονος σύντροφος της 26χρονης γυναίκας την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει για να ζητήσει βοήθεια και να ειδοποιήσει την αστυνομία τραυματίστηκε και στο πόδι, από σπασμένα αντικείμενα που ήταν στο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, gegonota.news, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι.

Όπως η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε, έως τώρα τον συγχωρούσε για τα βίαια ξεσπάσματα θεωρώντας ότι θα σταματήσουν με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων τους. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο και για τη ζωή για του ανήλικου παιδιού τους, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία.

Δείτε επίσης