Ελλάδα

Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Πακιστανού

Ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δράστη παραιτήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης

Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Πακιστανού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη παραιτήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Σε λίγη ώρα η 5η Ανακρίτρια αναμένεται να ορίσει νέο συνήγορο για τον κατηγορούμενο από τον κατάλογο, γεγονός που θα οδηγήσει σε νέα αναβολή της απολογίας του 22χρονου.

Υπουργείο Μετανάστευσης: Απορρίφθηκε το αίτημα ασύλου

Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρινίζουν ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Νέες πληροφορίες για τον Πακιστανό

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τον νεαρό Πακιστανό μετά τη σύλληψή του για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Περιστέρι.

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος νεαρός είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες. Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001.

Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

Πήρε για δεύτερη φορά προθεσμία

Ο κατηγορούμενος χωρις να δείχνει ι ίχνος συναισθήματος και μεταμέλειας για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι,πέρασε το πρωί της Δευτέρας, ατάραχος και ψύχραιμος, για δεύτερη φορά, μέσα σε 48ωρες το κατώφλι της 25ης τακτικής ανακρίτριας.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης σοκάρουν, καθώς ο νεαρός φέρεται να είχε κάνει... κόλαση τη ζωή της 17χρονης το τελευταίο διάστημα.

Ο κατηγορούμενος εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά και έντονη ζήλια προς το πρόσωπο της, που έφτανε μέχρι στο σημείο να την παρακολουθεί στη δουλειά της.

Για το λόγο αυτό η 17χρονη ήταν αγχωμένη το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στην οικογένεια και τους φίλους της ότι ήθελε να διακόψει τη σχέση τους, όμως φοβόταν την αντίδραση του κατηγορούμενου.

Ανθρωπόμορφο τέρας

«Το κλίμα στην οικογένεια της Νικολέτας είναι πολύ βαρύ και η σύλληψη του είναι μία σταγόνα παρηγοριάς για αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης.

Ο πατέρας της 17χρονης, Σίμος Καρολίδης δήλωσε σήμερα δια του δικηγόρου του παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

«Δηλώσαμε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας εναντίον αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή στη Νικολέτα η οποία δεν πρόλαβε να ζήσει τις χαρές της ζωής».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού ξέσπασε: «Ντροπή του, ντροπή του και ένα γιατί, και ένα γιατί μεγάλο. Λείπει από κοντά μας παρόλο που τη νιώθουμε κοντά μας. Εγώ ειδικά τη νιώθω κοντά μου ακόμα. Η ψυχή της θα είναι μαζί μας απλώς το σώμα είναι στη Γη. Μου λείπει…»

Όπως τόνισε «και εγώ τώρα έμαθα αυτές τις μέρες που ήμασταν εδώ όλοι μαζί, είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα, η μάνα της της είπε να τον χωρίσει. Εγώ άμα γνώριζα θα την είχα εδώ τώρα, ζωντανή, μαζί μας. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε κανένα γονιό να μην συμβεί αυτό».

Δείτε επίσης