Ελλάδα

Αρναούτογλου: Με βροχές και καταιγίδες θα κάνουμε Δεκαπενταύγουστο

Μπόρες και καταιγίδες κυρίως στην ενδοχώρα και τα ορεινά των νησιών προβλέπει για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου ο Σάκης Αρναούτογλου

Αρναούτογλου: Με βροχές και καταιγίδες θα κάνουμε Δεκαπενταύγουστο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με βροχές και καταιγίδες θα κάνουν διακοπές το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου όσοι βρίσκονται στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Με νέα ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο μετεωρολόγος εκτιμά υψηλές θερμοκρασία για το διάστημα που θα ακολουθήσει του 15αύγουστου, δηλαδή από τις 17 έως τις 21 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει:

«Σχετική δροσιά το τριήμερο του 15Αύγουστου με ENTONH OΜΩΣ κατά τόπους αστάθεια (ΜΠΟΡΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) κυρίως στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές κυρίως ώρες!

Ανήμερα του 15Αύγουστου η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά και μόνο στα ορεινά της ενδοχώρας!!!

Πολλή ζέστη από 17 έως 21 Αυγούστου (διαβάστε προσεκτικά το μετεώγραμμα) με σταδιακή μικρή υποχώρηση της από τις 22 Αυγούστου και μετά!

Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνα τα 4-5 μποφόρ με σταδιακή μικρή πρόσκαιρη όμως μόνο ενίσχυση κυριως απο τις 19 με 20 του μηνός!».

Δείτε επίσης