Ελλάδα

Περιστέρι: Στη φυλακή ο δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας - Ήταν η αγάπη της ζωής μου, υποστήριξε

Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του. Επιχείρησε να προσδώσει θρησκευτικό κίνητρο στο ειδεχθές έγκλημά του

Περιστέρι: Στη φυλακή ο δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας - Ήταν η αγάπη της ζωής μου, υποστήριξε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και αρμόδιου εισαγγελέα, κρίθηκε μετά την απολογία του την Τρίτη ο νεαρός Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από εννέα ημέρες.

Κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος κατά την απολογία το επιχείρησε να δικαιολογήσει το ειδεχθές έγκλημα προσδίδοντας σε αυτό κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα.

Ο νεαρός, παράλληλα, σε μια ύστατη προσπάθεια υπεράσπισης του εαυτού του θέλησε να εμφανιστεί μετανιωμένος ,χωρίς ωστόσο οι προβαλλόμενοι ισχυρισμοί του να αλλάξουν την ποινική του μεταχείριση.

«Σχεδιάζαμε γάμο στην Ιταλία... αλλά μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ»

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος, που υποστήριξε ότι μαζί με τη Νικολέτα σκέφτονταν να παντρευτούν και να κάνουν το γάμο στην Ιταλία.

. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλίδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει .Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος. .

Ντρέπομαι να κοιτάξω στα μάτια τη μητέρα της

Ο νεαρός, μάλιστα, φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέτας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Για τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που είχε δηλώσει στις ελληνικές αρχές ο κατηγορούμενος είπε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν!

Νωρίτερα, ο συνήγορος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα δικηγόρος ς από τον οικείο κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παρουσία της οποίας απολογήθηκε στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Δείτε επίσης