Ελλάδα

Αίγιο: Πτώση 25χρονης από τον 5ο όροφο – Χειρουργείται στην Πάτρα

Η 25χρονη κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου μένει με την οικογένειά της

Αίγιο: Πτώση 25χρονης από τον 5ο όροφο – Χειρουργείται στην Πάτρα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αίγιο, όπου μία 23χρονη έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.Κλαδιά ανέκοψαν την πτώση της, ωστόσο,η κοπέλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Η 23χρονη με τραύματα σε όλο της το σώμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου και χειρουργείται.

Το μεσημέρι της Τρίτης (09.08.2022), κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου μένει με την οικογένειά της.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται πως τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από την πτώση, την οποία, ωστόσο, ανέκοψε ένας θάμνος που βρέθηκε στην πορεία της μέχρι να πέσει στο έδαφος.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η 23χρονη είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πρόσφατα, όταν είχε εξαφανιστεί από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις αρχές να τη βρίσκουν μερικές ώρες αργότερα.

Δείτε επίσης