Ελλάδα

Αιγάλεω: Θρίλερ με βρέφος έξω από το Μετρό – Συνελήφθησαν δύο άνδρες για την αρπαγή του

Οι συλληφθέντες ομολόγησαν είχαν κανονίσει να πουλήσουν το αγοράκι και στο σημείο που εντοπίστηκαν, είχαν δώσει ραντεβού με τους αγοραστές

Αιγάλεω: Θρίλερ με βρέφος έξω από το Μετρό – Συνελήφθησαν δύο άνδρες για την αρπαγή του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η αστυνομία διερευνά μία περίεργη υπόθεση με ένα μωράκι το οποίο βρεθηκε έξω από το μετρό στο Αιγάλεω. Το μωρό βρισκόταν στην αγκαλιά ενός άνδρα, ενώ ένας άλλος άνδρας κινούνταν περίεργα δίπλα τους.

Η όλη σκηνή τράβηξε την προσοχή δύο δημοτικών αστυνομικών, που περνούσαν από το σημείο, οι οποίοι παρατήρησαν πως συνέβαινε κάτι περίεργο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, o ένας πήγαινε νευρικά πάνω – κάτω ενώ ο άλλος κρατούσε αδέξια το μωρό.

Όταν οι δημοτικοί αστυνομικοί τους ρώτησαν τι συνέβαινε και πού βρήκαν το μωρό, οι άνδρες έπεφταν σε αντιφάσεις. Αρχικά έλεγαν ότι το μωρό είναι μιας φίλης τους και τους το είχε δώσει για να πάει μία βόλτα. Τη στιγμή που τους ακινητοποίησαν φέρεται μάλιστα να είπε ο ένας στον άλλον: Στο είπα θα μπλέξουμε.

Όταν τελικά ειδοποιήθηκε η μητέρα του βρέφους, εκείνη είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε μεν τους άνδρες αλλά ότι της άρπαξαν το μωρό από το σπίτι, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει! Είπε συγκεκριμένα ότι ήταν όλοι μαζί στο σπίτι και όταν εκείνη μπήκε να κάνει μπάνιο, της πήραν το μωρό και έφυγαν!

Η γυναίκα, όπως είπε στους αστυνομικούς, μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά. Οι δύο άνδρες, δήλωσαν κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου

Τελικά οι άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της αρπαγής βρέφους και οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Εκεί, φέρονται να είπαν σύμφωνα με το Alpha, ότι είχαν κανονίσει να πουλήσουν το αγοράκι και στο σημείο που εντοπίστηκαν, είχαν δώσει ραντεβού με τους αγοραστές.

Η δημοτική αστυνομικός, περιέθαλψε το μωράκι. Το τάισε και το έβαλε για ύπνο. Στη συνέχεια το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» για προληπτικούς λόγους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την περίεργη αυτή υπόθεση…

Δείτε επίσης