Ελλάδα

Βόλος: Καταδίκη 35χρονου για ενδοοικογενειακή βία και απειλή - «Θα έρθω και θα σου σπάσω και το σπίτι και το κεφάλι», είπε στην πρώην σύντροφό του

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η πρώην σύντροφός του δεν επιτρέπει να βλέπει συχνά τα παιδιά, τα οποία είναι 7 ετών και μάλιστα το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής

Βόλος: Καταδίκη 35χρονου για ενδοοικογενειακή βία και απειλή - «Θα έρθω και θα σου σπάσω και το σπίτι και το κεφάλι», είπε στην πρώην σύντροφό του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος της πρώην συντρόφου του και μητέρας των δίδυμων παιδιών τους έναν 35χρονο άνδρα από τη Σκόπελο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών, εφέσιμη και με τριετή αναστολή.

Όπως αναφέρει το gegonota.news.gr η πρώην σύντροφος του 35χρονου κατέθεσε ότι την 1η Αυγούστου, ενώ εκείνη περπατούσε σε παραλία της Σκοπέλου εμφανίστηκε ο 35χρονος και της είπε «θα έρθω και θα σου σπάσω το σπίτι και το κεφάλι».

Ο 35χρονος στην απολογία του παραδέχθηκε ότι της μίλησε απότομα, όμως αρνήθηκε ότι την απείλησε πως θα της κάνει κακό.

«Θύμωσα. Οργίστηκα και την έβρισα»

Όπως ισχυρίστηκε, η πρώην σύντροφός του δεν επιτρέπει να βλέπει συχνά τα παιδιά, τα οποία είναι 7 ετών και μάλιστα το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, το οποίο απέκτησε τα παιδιά εκτός γάμου, έχει χωρίσει εδώ και 5 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τις 3 τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την μητέρα των παιδιών του αλλά εκείνη τον είχε μπλοκάρει.

«Θύμωσα. Οργίστηκα και την έβρισα. Δεν την απείλησα όμως», ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Τόσο ο Εισαγγελέας όσο οι υπόλοιποι δικαστές συμβούλευσαν το πρώην ζευγάρι να προσπαθήσουν μέσω ποινικής διαμεσολάβησης, να λύσουν τις διαφορές τους και να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τις ημέρες που ο 35χρονος θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του.

Ωστόσο, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

Μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή απειλή ο 35χρονος άσκησε έφεση και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί και από δικαστήριο του δεύτερου βαθμού.

Δείτε επίσης