Ελλάδα

Βύρωνας: Αγωνία για την εξαφάνιση 22χρονου με σοβαρά προβλήματα υγείας

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Βασίλη Αθανασόπουλου στις 09/08/2022 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα γιατί πιθανόν η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Βύρωνας:  Αγωνία για την εξαφάνιση 22χρονου με σοβαρά προβλήματα υγείας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συναγερμός έχει σημάνει για τις αρχές στον Βύρωνα μετά την εξαφάνιση του 22χρονου, Βασίλη Αθανασόπουλου, την Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Για την εξαφάνιση του Βασίλη Αθανασόπουλου το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 09/08/2022 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα γιατί πιθανόν η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Αθανασόπουλος Βασίλης έχει ύψος 1.80 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκό παντελόνι φόρμας, μπλε σκούρα μπλούζα με λευκά γράμματα και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Δείτε επίσης