Ελλάδα

Μεσσήνη: Αυτός είναι δράστης που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του - Ομολόγησε την πράξη του

«Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού. Θόλωσα και το έκανα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος, που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του στη Μεσσήνη

Μεσσήνη: Αυτός είναι δράστης που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του - Ομολόγησε την πράξη του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με είχε φεσώσει, θόλωσα», είπε ο 50χρονος πρώην σύζυγός της 49χρονης, ο οποίος ομολόγησε πως έριξε καυστικό υγρό το βράδυ της Τετάρτης στη Μεσσήνη.

Ο 50χρονος άνδρας ο οποίος είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την 49χρονη ενώ η γυναίκα του είχε άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Το ζευγάρι χώρισε το 2015 αλλά είχαν προστριβές, κυρίως γιατί ο 50χρονος δεν έδινε την προβλεπόμενη διατροφή.

Πριν από μερικούς μήνες, η 49χρονη του ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι γιατί είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν είχε πού να μείνει με τα παιδιά της. Έτσι το τελευταίο χρονικό διάστημα δράστης και θύμα ζούσαν μαζί, κάτω από την ίδια στέγη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις τους ήταν τυπικές και οι δυο τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Ο 50χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα το απόγευμα της Πέμπτης. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι λόγοι που τον έκαναν να επιτεθεί με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του ήταν καθαρά οικονομικοί. «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού. Θόλωσα και το έκανα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 50χρονος, πάντως, την ώρα της επίθεσης με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του για να μην τον αναγνωρίσει εκείνη. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την περιγραφή που έκανε η γυναίκα. Σχημάτισαν τον σωματότυπό του και όταν εκείνος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για αντιπερισπασμό, τον κατάλαβαν και τον προσήγαγαν.

Δείτε επίσης