Ελλάδα

Ηλεία: Πυρκαγιά σε δάσος στην περιοχή Νεάπολη - Στο νοσοκομείο πυροσβέστης από δάγκωμα φιδιού

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με εναέριες και επίγειες δυνάμεις. Ο πυροσβέστης Ο πυροσβέστης  ένιωσε το οδυνηρό δάγκωμα κατά την κατάσβεση της φωτιάς

Ηλεία: Πυρκαγιά σε δάσος στην περιοχή Νεάπολη - Στο νοσοκομείο πυροσβέστης από δάγκωμα φιδιού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική λόγω άλλης μίας φωτιάς που ξέσπασε στην Ηλεία. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη , με επίγεια αλλά και εναέρια μέσα.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά στην Ηλεία ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (12.08.2022) να αποτεφρώνει δάσος και καλλιέργειες στην περιοχή της Νεάπολης Βουπρασίας

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα, καθώς και μία ομάδα πεζοπόρων. Ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα, μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από φίδι στη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή της Νεάπολης.

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση νωρίτερα την Παρασκευή και έλαβε διαστάσεις. Ο πυροσβέστης ένιωσε το οδυνηρό δάγκωμα του φιδιού και αρχικά μεταφέρθηκε από συναδέλφους του στο Κ.Υ. Βάρδας και από εκεί στην Πάτρα.

'Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης η φωτιά είναι οριοθετημένη και έχει κάψει αγροτοδασική έκταση δέκα στρεμμάτων..

Δείτε επίσης