Ελλάδα

Παιδοψυχολόγος καταγγέλλεται για «βιομηχανία» ψευδών γνωματεύσεων για ασέλγεια μπαμπάδων στα ανήλικα παιδιά τους

Η ολική ανατροπή υπόθεσης μήνυσης μητέρας σε βάρος πατέρα αποκάλυψε τον κοινό αγώνα 11 μπαμπάδων κατά της παιδοψυχολόγου

Παιδοψυχολόγος καταγγέλλεται για «βιομηχανία» ψευδών γνωματεύσεων για ασέλγεια μπαμπάδων στα ανήλικα παιδιά τους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Παιδοψυχολόγος που εργάζεται στην Αθήνα καταγγέλλεται από συνολικά 11 μπαμπάδες από όλη τη χώρα για «βιομηχανία» ψευδών γνωματεύσεων στις οποίες πάντα «πιστοποιεί» ασέλγεια από τον πατέρα στο παιδί!

Οι μπαμπάδες αναμένεται μέσα στο προσεχές διάστημα να κινηθούν νομικά κατά της παιδοψυχολόγου, χρησιμοποιώντας ως στοιχεία τις απαλλακτικές για αυτούς αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων για καταγγελίες σε βάρος τους περί ασέλγειας που υποβλήθηκαν από μητέρες με βάση γνωμάτευση της συγκεκριμένης επιστήμονα. ,

Η καταγγελία και ο κοινός αγώνας των μπαμπάδων έρχεται στο φως μετά την ολική ανατροπή σε υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου για την οποία είχε κατατεθεί μήνυση από μητέρα σε βάρος του πατέρα του παιδιού της.

Για την υπόθεση και τις κινήσεις στις οποίες αναμένεται να προβούν μπαμπάδες από όλη την Ελλάδα το pelop.gr, αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του:

Ολική ανατροπή στην υπόθεση που είχε αναδείξει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φιλοξενώντας και τις δύο απόψεις (μητέρας και πατέρα) και που αφορούσε μήνυση – καταγγελία που είχε γίνει από τη μάνα, για ασέλγεια από την πλευρά του πατέρα σε βάρος της 4χρονης κόρης τους.

Η μάνα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, και η οποία έχει χωρίσει συναινετικά με τον πατέρα από το 2020 είχε καταγγείλει πως ο πατέρας ασελγούσε στην 4χρονη. Μάλιστα, τότε είχε κερδίσει και τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, μόνο παρουσίας της μητέρας του και γιαγιάς του. Ποτέ μόνος του.

Η γυναίκα για να καταφέρει να κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα είχε χρησιμοποιήσει γνωμάτευση γυναίκας ιδιώτη παιδοψυχολόγου, η οποία όμως έχει καταγγελθεί από 11 συνολικά μπαμπάδες σε όλη τη χώρα για «ψευδείς γνωματεύσεις» στις οποίες πάντα «πιστοποιεί» ασέλγεια από τον πατέρα στο παιδί! Πρόκειται για παιδοψυχολόγο που εργάζεται στην Αθήνα.

Διαφορετική εκδοχή είχε δώσει ο πατέρας της 4χρονης! Υποστήριξε πως όλα όσα έχουν καταγγελθεί στην Εισαγγελία και τότε βρίσκονταν στο στάδιο της διερεύνησης ήταν στη φαντασία της μητέρας και ότι «έστησε» ένα τέτοιο σκηνικό, προκειμένου να κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της, επειδή την χώρισε.

«Ο πελάτης μου έχει τρελαθεί από όσα του συμβαίνουν. Έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες» είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, Θάνος Αμπατζής. Σύμφωνα με τον πατέρα, ουδέποτε έχει αγγίξει την κόρη του και μάλιστα η παιδοψυχίατρος του Καραμανδανείου τον δικαίωσε, μην αναγνωρίζοντας σημάδια κακοποίησης στο παιδί!
Ομως η πρώην γυναίκα του απευθύνθηκε στη συγκεκριμένη ιδιώτη ψυχολόγο, η οποία έκρινε πως το παιδί έχει υποστεί ασέλγεια. Και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Το δικαστήριο που έγινε προχθές, απέρριψε τους ισχυρισμούς της μητέρας και μάλιστα της επιδίκασε και τα δικαστικά έξοδα. Έτσι ο πατέρας θα μπορεί πλέον να βλέπει κανονικά το παιδί του.

Σύμφωνα με τον κ. Αμπατζή, ο πατέρας θα ζητήσει με βάση το χαρτί της παιδοψυχιάτρου την πλήρη επιμέλεια του παιδιού του, ενώ η διαμάχη με την πρώην σύζυγό του θα έχει συνέχεια στα ελληνικά δικαστήρια, αν και δεν ήταν επιλογή του.

Κοινός αγώνας κατά της παιδοψυχολόγου

Οι 11 «μπαμπάδες» κάνουν πλέον κοινό αγώνα, ώστε να αναδείξουν την ιστορία με την παιδοψυχολόγο. Όπως δήλωσε στην «Π» εκπρόσωπός τους από την Αθήνα, ο οποίος γνωρίζει καλά και την ιστορία της Πάτρας, η συγκεκριμένη επιστήμονας εκδίδει γνωματεύσεις για δήθεν «ασέλγειες» μπαμπάδων στα παιδιά τους, και μέχρι σήμερα όλοι οι πατεράδες έχουν δικαιωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και έχουν παραδοθεί «λευκοί» στην κοινωνία.
Κάνουν λόγο για «βιομηχανία» γνωματεύσεων με μία τόσο σοβαρή -για έναν πατέρα- κατηγορία. Μάλιστα σύντομα θα κινηθούν και νομικά εναντίον της, έχοντας στον «φάκελό» τους αθωωτικές αποφάσεις δικαστηρίων.

Δείτε επίσης