Ελλάδα

Αμαλιάδα: Χασισοκαλλιεργητής πλησίαζε τη φυτεία κάνοντας... βαρκάδα

Ο άνδρας συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο εσωτερικό της φυτείας τη στιγμή που περιποιούνταν 220 δενδρύλλια κάνναβης

Αμαλιάδα: Χασισοκαλλιεργητής πλησίαζε τη φυτεία κάνοντας... βαρκάδα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας συνέλαβαν έναν άνδρα που καλλιεργούσε κάνναβη κοντά σε παραπόταμο του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν κοντά σε παραπόταμο φυτεία κάνναβης, στην οποία ο συλληφθείς καλλιεργούσε 220 δενδρύλλια.

Ο άνδρας συνελήφθη επ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς στο εσωτερικό της φυτείας τη στιγμή που περιποιούνταν τα δενδρύλλια κάνναβης. Επιπλέον είχε εγκαταστήσει στη φυτεία σύστημα άρδευσης.

Ο συλληφθείς λάμβανε ιδιαίτερες προφυλάξεις όταν προσέγγιζε τη φυτεία, στην οποία μετέβαινε με βάρκα, διασχίζοντας τον παραπόταμο, ενώ επιπλέον είχε εγκαταστήσει πάνω στη βάρκα αντλία νερού, που συνέδεε με το σύστημα άρδευσης.

Εκτός από τα 220 δενδρύλλια κάνναβης, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο της φυτείας 1.200 γραμμάρια κάνναβης, μία αντλία άρδευσης, ποσότητα λιπάσματος, ποτιστικό σύστημα και διάφορα καλλιεργητικά εξαρτήματα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα και μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.

Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Δείτε επίσης