Ελλάδα

Εισβολή στο Εφετείο: «Από νόμιμη, οικογενειακή πηγή εσόδων» το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. που βρέθηκε πάνω στον πρώην παίκτη ριάλιτι, λέει ο δικηγόρος του

Ο πρώην παίκτης υποστηρίζει ότι πήγαινε σε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή - Σήμερα στον ανακριτή

Εισβολή στο Εφετείο: «Από νόμιμη, οικογενειακή πηγή εσόδων» το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. που βρέθηκε πάνω στον πρώην παίκτη ριάλιτι, λέει ο δικηγόρος του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σήμερα, Τρίτη, οδηγείται στον ανακριτή ο πρώην παίκτης reality, Βασίλης Γοργολίτσας, μετά την έφοδο με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου.

Παράλληλα ερωτηματικά εγείρονται σχετικά με την προέλευση του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του 34χρονου για την προέλευση των χρημάτων
Ο δικηγόρος του δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στην ΕΡΤ για το πώς δικαιολογείται το 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 34χρονου. «Είναι πρωτόγνωρη υπόθεση. Είναι πολύ σπάνιο κάποιος να πάει να παραδοθεί μόνος του με ναρκωτικά που είχε και να παραδώσει το χρηματικό ποσό. Η κατάσταση του ανθρώπου αποδεικνύεται και από τις καταθέσεις των αστυνομικών για την ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν καθώς και από τη χρόνια εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες που αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα» δήλωσε ο κ. Παπαϊωννίδης.

Σχετικά με την προέλευση του τεράστιου ποσού που κατείχε ο πελάτης του ο δικηγόρος έκανε λόγο για «παράδοσή του στις Αρχές». Όσον αφορά το αν το 34χρονος το είχε αποκτήσει νόμιμα ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «ένα πολύ μεγάλο μέρος δικαιολογείται από τις αποταμιεύσεις που υπήρχαν σε επίπεδο οικογενειακό. Όλα τα στοιχεία θα παραδοθούν στον ανακριτή» δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, σε επίπεδο μετρητών, προέρχονται από νόμιμη πηγή εσόδων και κυρίως από αγοραπωλησίες οικογενειακών ακινήτων» υποστήριξε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σε ψυχιατρικό τμήμα ο 34χρονος
O 34χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό κατάστημα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την έφοδο με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου.

Ο πρώην παίκτης reality, παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς και σύμφωνα με το Star είναι μετανιωμένος και ζητάει συγχώρεση από το Θεό. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθούν να εντοπίσουν τη διαδρομή των χρημάτων αλλά και των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους», ήταν τα πρώτα λόγια του 34χρονου μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται. Είναι σε σύγχυση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.

Δείτε επίσης