Ελλάδα

Δεν... πείθει για το που βρήκε το 1,5 εκατ. ο παίκτης ριάλιτι - «Μπούκαρα φτιαγμένος» λέει για την εισβολή στο Εφετείο

Ο 34χρονος υποστηρίζει ότι πήγαινε σε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, επιχειρώντας να αιτιολογήσει ένα μέρος του 1,5 εκατ. - Ζητά να υποβληθεί σε ψυχιατρική γνωμάτευση

Δεν... πείθει για το που βρήκε το 1,5 εκατ. ο παίκτης ριάλιτι - «Μπούκαρα φτιαγμένος» λέει για την εισβολή στο Εφετείο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Βασίλης Γοργολίτσας, ο οποίος εισέβαλε στο Εφετείο με 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην κατοχή του, κατέθεσε το απολογητικό του υπόμνημα μέσω του δικηγόρου του κ. Αλέξανδρου Παπαιωαννίδη στην ανακρίτρια.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών αποφάσισε να τα ρίξει όλα στις ναρκωτικές ουσίες και την εξάρτηση του, ενώ όμως δεν απαντά πειστικά στο βασικό ερώτημα: Απο που προέρχεται το 1.5 εκατομμύριο ευρώ που βρέθηκε σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα και «ρολάκια» των 5, 10 και 20 ευρώ που κουβαλούσε στο λευκό Nissan Juke με το οποίο μπούκαρε «φτιαγμένος» όπως λέει στο Εφετείο αλλά και στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του στην Ηλιούπολη.

Ο κατηγορούμενος, μέσω του λακωνικού υπομνήματος αναφέρεται στα γεγονότα του Εφετείου ενώ ζητά να μην προφυλακιστεί και να υποβληθεί σε ψυχιατρική γνωμάτευση.

Δείτε επίσης