Ελλάδα

Γνωστή στις αρχές η γυναίκα που πήγε να αρπάξει το δίχρονο παιδάκι από τη θεία του

Η γυναίκα είχε νοσηλευτεί 4 φορές στο παρελθόν, αλλά και είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2014

Γνωστή στις αρχές η γυναίκα που πήγε να αρπάξει το δίχρονο παιδάκι από τη θεία του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το 2χρονο παιδάκι την περασμένη Παρασκευή από το αυτοκίνητο της θείας του, φαίνεται πως έχει νοσηλευτεί 4 φορές στο παρελθόν.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2013.

Οι Αρχές κατάφεραν και συνέλαβαν την 54χρονη, αφού μπήκαν σπίτι της -παρουσία δικαστικού λειτουργού- καθώς η ίδια είχε ταμπουρωθεί εκεί και δεν άνοιγε την πόρτα

Πώς έγινε η απόπειρα αρπαγής του παιδιού
Γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, στις 12 Αυγούστου, η 38χρονη Κ.Α., θεία, βρισκόταν μαζί με το παιδάκι στην οδό Μεϊντάνη στο κέντρο της Αθήνας. Η φερόμενη δράστιδα πλησίασε και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου.

Άρχισε να τραβάει το παιδάκι προς τα έξω, όμως δεν κατάφερε να το πάρει καθώς η 38χρονη έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα η 54χρονη να τραπεί σε φυγή.

Η 38χρονη μαζί με το παιδάκι επέστρεψαν σπίτι και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου ξεκίνησαν τις έρευνες. Περίοικοι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 55 ετών, δίνοντας και το όνομά της.

Δείτε επίσης