Ελλάδα

Μεσσήνη: Στο κελί ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του - Θέλει, λέει, να τη βοηθήσει

Η μετάνοια για την πράξη του που δήλωσε και ενώπιον του ανακριτή δεν κατάφερε να τον γλιτώσει από την φυλακή

Μεσσήνη: Στο κελί ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του - Θέλει, λέει, να τη βοηθήσει
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά από δύο προθεσμίες που είχε λάβει ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά της πρώην συζύγου της στην Ανάληψη Μεσσήνης, απολογήθηκε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας δήλωσε και πάλι μετανιωμένος για την πράξη του και διατεθειμένος να βοηθήσει έμπρακτα την πρώην σύζυγό του να αποκαταστήσει την υγεία της.

Όμως η μετάνοια και η υπόσχεσή του να συνδράμει την πρώην σύζυγό του δεν στάθηκαν ικανές να τον κρατήσουν μακριά από τη φυλακή στην οποία οδηγείται μετά την απόφαση περί προφυλάκισής του.

Σήμερα την Τρίτη το πρωί ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, του «έδειξε» το δρόμο για την φυλακή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης, Αθ. Ηλιόπουλου, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκφράζει την πρόθεσή του να βοηθήσει έμπρακτα στην αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Την ίδια στιγμή η γυναίκα παραμένει για νοσηλεία στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη απ’ τους θεράποντες ιατρούς.

Η γυνάκα, συγκεκριμένα, συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του σοβαρού εγκαύματος στο δεξί της μάτι.

Δείτε επίσης