Ελλάδα

Εικόνες σοκ από άγρια επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 10χρονο αγόρι - Περνούσε από την πλατεία και του όρμηξαν

Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι την ώρα που το αγόρι περνούσε από την πλατεία του χωριού Στίρφακα

Εικόνες σοκ από άγρια επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 10χρονο αγόρι - Περνούσε από την πλατεία και του όρμηξαν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα παιδί 10 ετών μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο μετά από επίθεση δύο μεγαλόσωμων αδέσποτων σκυλιών που το δάγκωσαν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στην κοινότητα Στίρφακα. Το αγόρι περνούσε από την πλαστεία του χωριού όταν του επιτέθηκαν τα δύο σκυλιά. Μάλιστα, το ένα από αυτά έριξε κάτω το παιδί και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του, στη μασχάλη, στην κοιλιά, στα χέρια και στα πόδια.

«Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές του παιδιού και τα γαβγίσματα και ευτυχώς βγήκε έξω και έσωσε το παιδί, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν δεν έβγαινε έξω ο άνθρωπος να το σώσει. Στην πλατεία παίζουν συχνά παιδιά, όμως χθες το μεσημέρι το παιδάκι ήταν μόνο του και πήγαινε στο σπίτι του, όταν του επιτέθηκαν. Η μια σκύλα μάλιστα έχει γεννήσει πρόσφατα», είπε στο lamiareportl.gr, κάτοικος του χωριού.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας όπου το φρόντισαν και για τις επόμενες δέκα ημέρες θα πρέπει καθημερινά να πηγαίνει στο ΚΥ της περιοχής για αλλαγές στα τραύματά του.

«Το παιδάκι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την επίθεση που δέχτηκε. Μάλιστα τα σκυλιά επιτέθηκαν και στη μητέρα του παιδιού όταν πήγε να πάρει το παιδί. Θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα τα συγκεκριμένα σκυλιά από το χωριό μας», είπε μια από τις κατοίκους

Το γεγονός έχει καταγράφει και από την αστυνομία η οποία κλήθηκε στο σημείο, ενώ ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

ΠΑΙΔΙ_ΕΠΙΘΕΣΗ1

ΠΑΙΔΙ_ΕΠΙΘΕΣΗ2

Δείτε επίσης