Ελλάδα

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Μετά τον τριήμερο καύσωνα δέκα βαθμούς κάτω η θερμοκρασία

Διαβάστε την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για το μετά το πέρας του νέου καύσωνα

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Μετά τον τριήμερο καύσωνα δέκα βαθμούς κάτω η θερμοκρασία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μπορεί το προσεχές τριήμερο να μας απασχολήσει ιδιαίτερα ο καύσωνας, όμως ο υδράργυρος αναμένεται να κάνει πτώση 10 βαθμών Κελσίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος, σε κλειστές περιοχές και μακριά από τη θάλασσα, καθώς και στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη.

Χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει: «Μετά το κύμα ζέστης, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9 – 10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο, όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη.

» Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυσή του από τις 26/8 και μετά».

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Μετά το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά!

Οσον αφορά στους χάρτες βροχής της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ και μέσα από τη σελίδα μου το συντομότερο δυνατό!

Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ».

Δείτε επίσης