Ελλάδα

Χανιά: Συνελήφθη για τον βιασμό της συζύγου του – Την κακοποιούσε επί 20 χρόνια

Η βίαιη συμπεριφορά και οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινότητα για την 36χρονη γυναίκα - Σε ορισμένα σκηνικά φρίκης παρούσα ήταν και η 17χρονη κόρη τους

Χανιά: Συνελήφθη για τον βιασμό της συζύγου του – Την κακοποιούσε επί 20 χρόνια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μία 36χρονη στα Χανιά. Μάλιστα, η κακοποίησή της από το σύζυγό της, όπως ισχυρίζεται, ήταν μία πραγματικότητα γι α εκείνη τα τελευταία 20 χρόνια. Όμως ο τελευταίος βιασμός της στο συζυγικό κρεβάτα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, σημεία και τέρατα περιγράφει μια 36χρονη γυναίκα στα Χανιά, με τον 38χρονο σύζυγό της, να βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Η ενδοοικογενειακή βία κράτησε στο σπίτι τους, σχεδόν 20 χρόνια. Όπως υποστηρίζει η γυναίκα έπεφτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύμα βιασμού, με τα χτυπήματα να είναι αλλεπάλληλα και τις απειλές διαδοχικές. Σε πολλά από τα σκηνικά φρίκης, παρούσα ήταν και η 17χρονη κόρη που είχαν αποκτήσει.

Η γυναίκα όλα αυτά τα χρόνια, λόγω φόβου, ανεχόταν τα μαρτύρια που βίωνε, σύμφωνα με την καταγγελία της. Όμως την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι που μένουν με την 17χρονη κόρη τους, στα Χανιά φέρεται να συνέβη ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού, που απετέλεσε και την σταγόνα η οποία ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής για την 36χρονη.

Έτσι πήγε η ίδια στις αστυνομικές αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά του 38χρονου για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Τις καταγγελίες της μητέρας επιβεβαίωσε και η κόρη τους.

Ακολούθησε η σύλληψη του άντρα και η κράτησή του, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές.

Δείτε επίσης