Ελλάδα

Βούλα: Αποκαλύψεις σοκ για την οικιακή βοηθό - Με τους συνεργούς της είχαν κλέψει όπλο αστυνομικού και στιλέτο των ναζί

Αναμένεται η έκδοση εισαγγελικής διάταξης για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία της προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος άλλων θυμάτων

Βούλα: Αποκαλύψεις σοκ για την οικιακή βοηθό - Με τους συνεργούς της είχαν κλέψει όπλο αστυνομικού και στιλέτο των ναζί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα στοιχεία που προκαλούν αίσθηση έρχονται στο φως για τη δράση της οικιακής βοηθού που κατηγοροείται για διακεκριμένες κλοπές κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση και για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πράξεις που φέρεται να τέλεσε στη Βούλα. αφαιρώντας κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των αντικειμένων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της 40χρονης ήταν και ένα γνήσιο στιλέτο που χρησιμοποιούσαν τα SS των ναζί.

Κατά τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών 40χρονη είχε έναν ή περισσότερους συνεργούς.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί προκύπτει πως η γυναίκα χρησιμοποιούσε ειδική πλαστελίνη αντιγραφής κλειδιών, με την οποία προέβαινε στην αντιγραφή-αποτύπωση των κλειδιών των οικιών που παρείχε υπηρεσίες και στη συνέχεια τα παρέδιδε σε τουλάχιστον ένα συνεργό της, ο οποίος τα χρησιμοποιούσε για να διαρρήξει τα σπίτια χωρίς να αφήνει ίχνη παραβίασης.

Βρέθηκαν γεμιστήρες που ανήκουν σε όπλο αστνομικού που εκλάπη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατηγορούμενη μαζί με τον ή τους συνεργούς της έχουν κλέψει και όπλο αστυνομικού.

Το επίμαχο όπλο δεν έχει εντοπιστεί ακομα. Ωστόσο από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε ότι δύο από τους γεμιστήρες που βρέθηκαν στο σπίτι της 40χρονης οικιακής βοηθού ανήκουν σε αυτό, με βάση τους σειριακούς αριθμούς που διαθέτουν.

Αστυνομικές πηγές, εξάλλου, τονίζουν ότι πολύ εγάλης αξίας είναι και ένα συλλεκτικό ξίφος που εντοπίστηκε.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και η φωτογραφία της 40χρονης προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος άλλων θυμάτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της δράσης της οικιακής βοηθού ξεκίνησε όταν άνδρας στη Βούλα κατήγγειλε ότι εκλάπησαν από το σπίτι του αντικείμενα μεγάλης αξίας

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, με τις αστυνομικές πηγές να λένε πως δεν αποκλείουν τα θύματά της να είναι πολύ περισσότερα.

ΞΙΦΟΣ

ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

[

Δείτε επίσης