Ελλάδα

Revenge Porn: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Βόρειας Ελλάδας- Πιθανή η συμμετοχή της πρώην συζύγου του αγρότη

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι υλικό υπήρχε και σε υπολογιστή που βρισκόταν στο σπίτι που διέμενε ο αγρότης όταν ήταν παντρεμένος

Revenge Porn: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Βόρειας Ελλάδας- Πιθανή η συμμετοχή της πρώην συζύγου του αγρότη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την συγκλονιστική υπόθεση revenge porn του 58χρονου αγρότη που εκδικήθηκε στην ερωμένη του όταν του ζήτησε να χωρίσουν στη Βόρεια Ελλάδα. Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση έχει να κάνει με την πιθανότητα συμμετοχής της πρώην συζύγου του στην υπόθεση.

«Η καταγγέλλουσα γυναίκα και εντολέας μου, έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και δυστυχώς το εξελικτικό στοιχείο είναι και η συμμετοχή… γυναίκας στην υπόθεση revenge porn», λέει ο δικηγόρος του θύματος, ποινικολόγος Αντώνης Ξυλουργίδης μιλώντας στο grtimes.gr.

Ο αγρότης όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, όπως φαίνεται έβαλε ως στόχο να την εκδικηθεί. Με δημοσιοποίηση προσωπικών ερωτικών τρυφερών τους στιγμών και φωτογραφιών, που είχε εκείνος στη διάθεσή του, η γυναίκα πληροφορήθηκε ότι είχαν αναρτηθεί όλα αυτά παντού και συγκεκριμένα και στο δικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Οι έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν όμως και επικεντρώθηκαν αρχικά στην κατάσχεση υλικού δε σταμάτησαν μόνο στο σπίτι του χωρισμένου αγρότη αλλά πήραν υλικό και κατασχέθηκαν υπολογιστές και από το σπίτι στο οποίο διέμενε όταν ήταν παντρεμένος. Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι υλικό υπήρχε και σε υπολογιστή που βρισκόταν στο σπίτι που διέμενε ο αγρότης όταν ήταν… παντρεμένος!

Αυτό σε συνδυασμό με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν την Τετάρτη, ότι δηλαδή το υλικό αυτό έφτασε μέσω γυναίκας και δη της πρώην συζύγου του αγρότη στον σύζυγο της καταγγέλλουσας δίνει αυτόματα μία νέα τροπή στην υπόθεση με πιθανότητα να έχει συμμετάσχει στην δημοσιοποίηση στοιχείων και η πρώην σύζυγος!

Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες, όπως σημειώνει ο δικηγόρος της γυναίκας – καταγγέλλουσας, κ. Αντώνης Ξυλουργίδης.

Δείτε επίσης