Ελλάδα

Βόλος: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 18χρονη από τον Αλμυρό - Αναζητούν την αιτία θανάτου

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Βόλου, με υψηλό πυρετό και πολυοργανική ανεπάρκεια και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε την Κυριακή

Βόλος: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 18χρονη από τον Αλμυρό  - Αναζητούν την αιτία θανάτου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται γύρω από το θάνατο μιας 18χρονης στο Βόλο Ο χαμός του κοριτσιού από τον Αλμυρό βύθισε στον θρήνο την οικογένεια και την τοπική κοινωνία, ενώ η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη.

Η 18χρονη το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του Βόλου.και σήμερα Τρίτη στις 13:00 θα γίνει η κηδεία της, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στο κορίτσι.

Ο αιφνιδιος θάνατος της κοπέλας έχει σοκάρει την οικογένειά της που θα τη συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία χωρίς να έχουν απαντηθεί σημαντικά ερωτήματα.

Το χρονικό του θανάτου της 18χρονης

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Βόλου.

Είχε υψηλό πυρετό και πολυοργανική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων και κυρίως οι εντατικολόγοι ξεκίνησαν μία σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν το πρόβλημα.

Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο αιματολογικού νοσήματος, το οποίο όμως μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις αποκλείστηκε.

Στη συνέχεια οι γιατροί εστίασαν στην πιθανότητα μηνιγγίτιδας. Πήραν σχετικό δείγμα με σκοπό να το αναλύσουν και για τη τυχόν ύπαρξη άλλων ιών ή ακόμη και λευχαιμίας, ωστόσο οι εξετάσεις ήταν όλες καθαρές.

Δυστυχώς, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών για να την κρατήσουν στη ζωή, η 18χρονη κατέληξε το πρωί της Κυριακής.

Δείτε επίσης