Ελλάδα

«Το παιδί μου ήταν όλη η μου η ζωή» λέει ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε μπροστά στα μάτια του

«Φώναξα για βοήθεια αλλά δεν ακούστηκα λόγω άσθματος», δήλωσε ο 42χρονος - Στην Αλβανία το τελευταίο αντίο στην Αμέλια - Απών ο πατέρας της

«Το παιδί μου ήταν όλη η μου η ζωή» λέει ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε μπροστά στα μάτια του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην Αλβανία γράφεται σήμερα, Παρασκευή ο τραγικός επίλογος του θανάτου της 6χρονης Αμέλιας, που πνίγηκε στο Καλαμάκι Κορινθίας μπροστά στα μάτια του πατέρα της, ο οποίος δεν θα είναι παρών για να αποχαιρετήσει το παιδί του, καθώς του έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέσω του συνηγόρου του, ο πατέρας της Αμέλιας είπε ότι φώναξε όταν είχε το κοριτσάκι του να χάνεται κάτω από το νερό, αλλά δεν ακούστηκε λόγω του άσθματος.

«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά ενδεχομένως δεν μ΄ άκουσαν. Πάσχω από άσθμα και δεν είναι δυνατή η ένταση της φωνής μου», είπε ο 42χρονος.

Περιγράφοντας τι έγινε στη συνέχεια, που έφυγε από το σημείο, είπε: «Όταν πήγα στο σπίτι δεν άλλαξα ρούχα. Στην παραλία φόρεσα τη μπλούζα και γι΄ αυτό ήταν βρεγμένη μέχρι τη μέση. Αυτό μπορεί να γίνει, όταν ακουμπάει η μπλούζα στο βρεγμένο σορτσάκι. Το υπόλοιπο μέρος από το μπλουζάκι δεν ήταν απολύτως στεγνό, είχε την υγρασία του σώματος».

Όπως λέει ο ίδιος, αγαπούσε πολύ την 6χρονη κόρη του και δε θα της έκανε ποτέ κακό: «Το παιδί μου έδινε δύναμη, ήταν όλη μου η ζωή. Έφυγε η ψυχή μου, έφυγε η καρδιά μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Γι΄ αυτό το παιδί ζούσα».

Δείτε επίσης