Ελλάδα

Τζόκερ: Ίλιγγος από το «χρυσό» δελτίο των 12 εκατ. στη Λάρισα - «Δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός», λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου

Το Τζόκερ μοίρασε ένα από τα μεγαλύτερα ποσά στην ιστορία του

Τζόκερ: Ίλιγγος από το «χρυσό» δελτίο των 12 εκατ. στη Λάρισα - «Δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός», λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Είναι πολλά τα λεφτά! Πάρα πολλά! Σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ κέρδισε ο ένας και μοναδικός υπερτυχερός του Τζόκερ.

Η χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ έδωσε στον τυχερό από τη Λάρισα το ποσό των 11,9 εκατ.ευρώ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που κερδήθηκαν σε τοπικό επίπεδο.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο οποίο παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο, ο Δημήτρης Παλαμίδας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες στο larissanet. «Δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός» ανέφερε ο κ. Παλαμίδας, προσθέτοντας πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το πρακτορείο του.

Παράλληλα, δηλώνει ευτυχισμένος για το μεγάλο ποσό που έδωσε στον τυχερό. Επιπλέον, τόνισε ότι η επιλογή των αριθμών στο «χρυσό» δελτίο ήταν τυχαία, ενώ συμπλήρωσε πως οι συμπολίτες προτιμούν να παίζουν Τζόκερ, αν και «δεν το πολυπιστεύουν».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου:

Με τρία μόλις ευρώ, όσα κόστισε δηλαδή το τυχερό δελτίο, ο υπερτυχερός κέρδισε το ποσό των 11.978.572,56 ευρώ και πλέον η ζωή του αλλάζει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διαλογής:

Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2484ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €11.978.572,56.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δεκατρείς (13) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €19.828,02 έκαστη.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/02/2021 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Δείτε επίσης