Ελλάδα

Βόλος: «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες» - Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Απείλησε με γυναικοκτονία τη σύζυγό του

Βόλος: «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες» - Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία παρ' ολίγο τραγωδία απεφεύχθη την τελευταία στιγμή στο Βόλο. Ένας 45χρονος απείλησε την 43χρονη σύζυγό του, λέγοντάς της ότι θα την κάψει, ενώ τη χτύπησε τόσο δυνατά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα εκείνη να έχει θολή όραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magensianews, το επεισόδιο διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Βόλο. Η γυναίκα μετά το περιστατικό έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος, αφού απουσίαζε η γυναίκα για να καταθέσει ως μάρτυρας. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τρίτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 45χρονος, αλβανική καταγωγής ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τροφίμων, που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο τους, μάλωσε προχθές με τη γυναίκα και αφού την έβρισε, την απείλησε ότι θα την κάψει και θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις «καθάρισαν» οι άντρες τους (…) σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης γυναίκας.

Στη συνέχεια ο 45χρονος χτύπησε τόσο δυνατά τη σύζυγό του στο πρόσωπο με αποτέλεσμα εκείνη θα έχει θολή όραση για αρκετή ώρα μετά το γρονθοκόπημα.

Ο άνδρας συνελήφθη και κρατήθηκε την Τετάρτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου, λόγω απουσίας της γυναίκας που θα κατέθετε ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ο άνδρας κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι μέχρι την Τρίτη δεν θα μένει στο σπίτι με τη σύζυγό του, αλλά στο κατάστημα που διαθέτει.

Δείτε επίσης